cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

crikvenica - prosim za mnenja in izkušnje...

clock-img

06.05.2012, 13:11

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Pozdravljeni,

zanima me, ali je mogoče bil kdo že v Crikvenici na dopustu? Zanima me, kakšne so izkušnje? Kakšna je plaža - je primerna za otroke? Se da na plaži kupit npr. kaki sladoled, kaj za pojest,...? Kako je mesto - se da zvečer it kam na sprehod?

Hvala user posted image

clock-img

07.05.2012, 09:19

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Pozdravljeni,

zanima me, ali je mogoče bil kdo že v Crikvenici na dopustu? da 
Zanima me, kakšne so izkušnje? krasne, Crikvenica je krasna. Mi sicer dopustujemo v Selcah (3 km stran) vendar smo redni gosti tudi v Crikvenici.
Kakšna je plaža - je primerna za otroke? plaža je peščena, primerna za otroke, ob promenadi, na drugi strani so pa slaščičarne, trgovinice... 
Se da na plaži kupit npr. kaki sladoled, kaj za pojest,...? ne boj se, sladoleda in čevapov na tone user posted image
Kako je mesto - se da zvečer it kam na sprehod? par km dolga pešpot ob morju, bari, trgovinice, slaščičarne... dogajanja dovolj oz. ravno prav user posted image

Če te zanima še kaj piši na ZS...

Hvala user posted image

clock-img

07.05.2012, 16:32

clock-img

rina22

pencil-img

3754

hvala, kajajaka user posted image imaš pa tudi zs user posted image

clock-img

20.05.2012, 22:42

clock-img

Semoly

pencil-img

2

Pozdravljeni,
Crikvenica je super, mi smo sicer večinoma v kampu v Selcah, ki je cca 3 km oddaljen od Crikvenice kar pomeni malo daljši večerni sprehod ob morju z kopico štantov ter muziko in vse kar sodi zraven za popolni poletni feeling. Tako kot je kajajaka že povedal so plaže primerne za otroke pa tudi raznih igral ter toboganov ne manjka, gostinska ponudba pa je tudi pestra.
Skratka mi smo zadovoljni pa še najbližja lokacija do kristalno čistega morja in urejenih plaž.
Kolegica oddaja mobilno hišico v kampu Selce, v kolikor te zanima mi piši na ZS pa ti lahko posredujem kontakt.
Lep pozdrav in uživaj na dopustu kjerkoli že boš :)

clock-img

22.05.2012, 10:44

clock-img

karmen7

pencil-img

1557

Tudi jaz razmišljam o dopustu v Crikvenici letos za spremembo in moram rečt da ste me zdaj čisto navdušile user posted image Samo najti še moram kaj za spanje user posted image

clock-img

22.05.2012, 11:09

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mi se poleti tam mimo vozimo s čolnom in gremo večkrat tankat ali kaj spit, ampak meni osebno tam ni všeč. Ok voda je čista, plaža peščena oz kamenčki. Sam na plaži so vedno kot sardelce in skoraj nič sence. Se pa res dogaja sto na uro tamuser posted image

clock-img

29.05.2012, 19:15

clock-img

jabka

pencil-img

59

Ok. Dovolj dogajanja, mesto ok. Imaš plačljivo plažo in tisto zastonj :). Lepo se je sprehodit do Selc, ali pa se usest na vlakec :) Le v kamp v Selcah ne priporočam it. 

clock-img

11.06.2012, 20:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.06.2012, 11:30

clock-img

NANA123

pencil-img

374

Mi smo bili v Kačjaku Dramalj ful dober za otroke senca, igrala osebje zelo prijazno hrana enkratna in tudi cene ugodne.Tako da ti priporočam Kačjak.Tudi zvečer pred hotelom živa glasba.Meni je bilo zelo všeč.prepričaj se

clock-img

19.06.2012, 22:13

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

Crikvenica zelo lepa, dovolj dogajanja, le malce drago vse skupaj. Kačjak full lepi, le malo predaleč od centra Crikvenice. plaža enkratna. vlakec pa vozi vse do Crikvenice.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

20.06.2012, 19:21

clock-img

noranate

pencil-img

2143

velik pešpoti, se skoz kaj dogaja, edin res mogoče mal draga....Gradska plaža super, dovolj sence, tobogan,....Vstopnina za odraslega pa 15 kun....za nekoga velik, za....Lep dopust želim user posted image

clock-img

21.06.2012, 15:35

clock-img

noneni

pencil-img

1

ali ima kdo kontakt od kakšnih zasebnih apartmajev v crikvenici oz selcu, ki bi bili preverjeno ok in da so blizu plaže(največ 200m)? no pa da niso preveč dragi :)

hvala

clock-img

21.06.2012, 17:33

clock-img

noranate

pencil-img

2143

takih v Crikvenici ni user posted image , vsaj po mojem vedenju ne. Mogoče kakšen Slovenec, ki bi imel tolk bliz hišo. pa da je tolk ugodno user posted image . V sami Crikvenici pa tolk bliz plaže so cene do neba....

clock-img

19.05.2013, 12:42

clock-img

oktober11

pencil-img

650

malo bom temo iz arhiva potegnila.... mene pa zanima kak je z otroškim igriščem v kačjaku? junija bi šli par dni tja pogledat, pa me zanima če majo kako gugalnico al pa tobogan. vsepovsod zasledim info da imajo mini golf, tenis igrišča ter vlakec, za igrišča pa nekje piše da je, nekje pa da ni.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem