cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cr

clock-img

15.07.2007, 18:05

clock-img

hlkfffff

pencil-img

20

Pozdravljene. mene pa zanima, kdaj ste ve lahko videle svoje bebije,če ste imele carski rez?A jih lahk vidiš takoj ko se zbudiš??

clock-img

15.07.2007, 18:08

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Otočička lahko vidiš takoj, ko se zbudiš. Meni so moje otočičke vedno takoj pokazali.

clock-img

18.07.2007, 15:46

clock-img

alpog

pencil-img

480

Če bosta morala na intenzivno, oz. v center za nedonošenčke, jih bodo tja odpeljali, preden se boš zbudila. V tem primeru jih boš videla šele drugi dan.

clock-img

18.07.2007, 16:46

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Če imaš spinalni blok, ti jih pokažejo, ko vzamejo iz trebuha. POtem pa jih odnesejo in poštimajo. Tako, da sem ju videla takoj, Luko pa potem šele nalsednji dan, ker so ga peljali na intenzivno. 

clock-img

20.07.2007, 23:01

clock-img

nektarina

pencil-img

858

Jaz sem jih videla  ko sem se zbudila iz splošne anestezije in  je bil še oči z nami. Najlepši trenutek v mojem življenju. Kasneje pa so ostali na oddelku , ker so jih ogrevali. Drugi   dan vsi skupaj v sobi.

clock-img

23.07.2007, 07:57

clock-img

Majabo

pencil-img

553

jaz sem svojega bejbija videla takoj ko sem se zbudila iz narkoze, cez kako uro so ga prinesli zopet k meni in je ze sesal user posted image  vendar samo za nekaj minut....vsak naslednji dan je bil vec pri meni, celo noc pa sele 6 dan

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem