cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

copatki za novorojenčka

clock-img

05.10.2004, 17:36

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Amogoče katera ve kje bi lahko našla v MB ali Celju copatke za dojenčka. Jaz jih iščem že menda 1 mesec pa jih nikjer ne najdem. Če pa jih najdem samo take ki mi niso všeč. Imela bi čisto navadne, modre barve.

clock-img

05.10.2004, 20:09

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Baby Center, Mercator itd.
Misliš pletene, iz blaga ali kakšne?

clock-img

05.10.2004, 20:42

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Pletene lahko narediš kar sama, če imaš voljo seveda :bravo:.

clock-img

05.10.2004, 20:44

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jaz sem ene copatke v obliki muckov kupila v toysu..pa v mothercare majo tud lustne...pol pa je v porodnisnico prisel telegram s takimi modrimi :)...pa smo mu jih nataknili...res so ble najprej vidne copatke, ki jih je mel skor do kolen in sele pol on....in te skibucke je nosil se dva meseca po prihodu iz porodnisnice :)

clock-img

05.10.2004, 20:50

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Mislim take iz blaga. Pletene mi je že ena teta naredila. Sem pa gledala v Baby centru v CElju in so imeli res samo ene modre, jaz pa rabim dvojne (za dvojčke). Bom še šla mal pogledat tu kjer ste napisale in poročam o nakupu.

clock-img

06.10.2004, 09:13

clock-img

lutka

pencil-img

1323

čE SI IZ CELJE POGLEJ V PINGOTU.TUDI JAZ IMAM DVOJČKE IN SEM JIH TAM KUPILA.sO PA MODRI Z BELIM ČRTAMI
:duda::duda:
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem