cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

copateki 23 - 24 , tobogan

clock-img

21.03.2007, 11:41

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

če ima kera odveč in ne rabi več se toplo priporočam! Rabim spomladanske (23) in poletne(24) čevlje in plastičen tobogan če ga kera ne rabi več in ga nima kam dat!

Zaj mi je pa  nerodnouser posted image !

Da vam malo razložim moje stanje! Z   sva študenta in imava 18 mesecev staro user posted image !
Do zdaj nama je šlo kar dobro, zdaj pa malo zaškripalo. Pokvarila se nam je centralna peč in nas kar precej stane. Tudi moja tašča in tast sta šla narazen in ji moreva pomagat ( je brez zaposlitve, z mlajšim sinom )!

Moja user posted image pa ful uživa na toboganu ( v kaki trgovini ) in mi je hudo da ji ga ne morem kupit! Čevlji so pa tudi kar precej dragi!

Tak da če kera ima odveč bi lepo prosla naj se javi na ZS!

Hvala

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

23.03.2007, 22:01

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz imam kup ceveljckov, ki so ostali od ene dobrodelne akcije (poslala je Tia74). Ker akcija ni potekala po nacrtih, so ostali.

Ce zelis.. Od kod si?

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem