cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

coca cola

clock-img

02.04.2005, 21:22

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

JA VEM! Vse boste rekle, da je najbolje piti vodo. Razumem in se zavedam tega, ampak vodo dobesedno sovrazim. Je brez okusa in ze nekaj pozirkov me naredi grozno lacno. :(

Kako je s coca-colo v nosecnosti... Jo lahko pijemo?

clock-img

02.04.2005, 22:38

clock-img

smrček

pencil-img

699

Jaz sem si jo privoščila brez mej, ker sem si nasplošno želela vseh mehurčkov.

clock-img

02.04.2005, 23:05

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Jaz sem se probala vzdržat kolko sem pač lahko. Ko pa sem jo pila sem pač prej z žličko zmešala, da je šel CO2 ven. Ali pa sem mešala z vodo.Okus je pač tak kot da piješ zluftano.
Če ti paše si jo kar privošči. Jaz bi ti edino rekla v mejah normale.

lp:)

clock-img

03.04.2005, 09:12

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Haj!

Jaz sem se jo na začetku vzdržala. Potem sem pa na MON brala odgovor Pušenjaka... je eni ki je sla na potovanje (mislim da na Tajsko) svetoval da pije namesto vode Coca Colo... Zato ker vsebuje fosfor ki preprečuje slabosti. In da jo v bistvu odsvetujejo samo zaradi CO2ja... ki povzroča napenjanje (nosečke pa že tako bolj napenja in smo bolj podvržene zaprtju). Tko da jaz jo od takrat skoz pijem (sicer ne veliko, ker vsebuje ogromno cukra - jaz imam pa gestacijski diabetes, ampak jo pa). Tko da če ti zapaše, ne bo nič narobe če jo sem ter tja spiješ kak kozarec.

LP Tina :nosecka: (samo še danes)

clock-img

03.04.2005, 12:04

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Jaz itak pijem coca colo light - ko jo prvic probas, ti je hecna, potem pa se navadis in navadne sploh ne morem vec piti.

clock-img

03.04.2005, 21:45

clock-img

Anonimen

Jaz tudi pijem light, pa sem se poskušala v nosečnosti vzdržati, pa ni vedno šlo.
Light ima en kup umetnih sladil in verjami, da v nosečnosti niso ravno priporočljiva!

clock-img

04.04.2005, 08:36

clock-img

Shila

pencil-img

59

ne vem, kako vam ne uspe teh devet mesecev narediti črto čez te "nepriporočljive" snovi. DEVET MESECEV! - za ceno otrokovega zdravja za celo življenje.
Ne zastopim! EGOISTI? ALI SI MOGOČE NE ŽELITE ... OTROKA?

JOJ, SEM GRDO TO NAPISALA; SAMO ZARES VAS NE ZASTOPIM. KAJ VAS VLEČE, DA SE NE MORETE ZADRŽATI.
VEM, DA VSI REČEJO: OH, KDAJ PA KDAJ" PA ŽE NE BO ŠKODILO. ZAKAJ POVSOD PIŠE KAJ SLABEGA LAHKO PUSTI, KAJ DOBREGA PA NE?

clock-img

04.04.2005, 08:38

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

OK Shila, pa povej s cim bom otroku skodilo z eno coca colo na dan - pa tudi ce bi jih spila 5 - kaj s tem naredim otroku?
Ja ves prdim, to je pa tudi vse. :zmeden::zmeden::zmeden2::zmeden2::grrr:

clock-img

04.04.2005, 09:31

clock-img

Urška*

pencil-img

1286

Shila, vsekakor se ne morem strinjat s tabo.

In ne, nismo egoisti in ja, si želimo otroka!!!!!!

A si ti oz. boš(ne vem če že imaš:duda:) jedla samo zdravo hrano, pila samo vodo, se gibala vsaki sleherni dan,... Prosim no, tega ne verjamem. Mislim da se skoraj vsaka kdaj pa kdaj "pregrešila" v nosečnosti.

Lep dan še naprej!:)

clock-img

04.04.2005, 11:54

clock-img

Anonimen

Ah dej no Shila...
Ne bodi bolj papeška od papeža.

clock-img

04.04.2005, 11:55

clock-img

Anonimen

Coca cola light je bolj nezdrava kot navadna coca cola!:ups:
Sicer pa tak kot ste rekle, cola ni priporočljiva le zaradi mehurčkov to pa je tudi vse!:)

clock-img

04.04.2005, 12:03

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem jo pila, a nisem pretiravala.:)-

clock-img

04.04.2005, 22:13

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Urska, Meta se strinjam..:):)-

clock-img

07.04.2005, 08:31

clock-img

ninocka

pencil-img

3080

Jst zdej pijem ful coca cole, drugač je pa sploh ne maram :zmeden:. Ko nisem noseča ;) jo spijem max 1 liter na leto, zdej jo pa pijem vsak dan... smo kupili kar 6 pack, da ni treba vsak dan v trgovino...;)

no, sej pijem tut ogromno vode, sta pač to edini pijači, ki mi pašeta...pa raj pijem mal bolj nezdravo brezalkoholno pijačo, kot pa nič, pa čist dehidriram.

LP, :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem