cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cista-D stran

clock-img

21.01.2015, 12:03

clock-img

SU

pencil-img

919

Pred kratkim sem bila na pregledu pri G, ki mi je povedala, da imam na D strani cisto, ki izhaja iz jajčnika...
Cista naj bi bila nenevarna in naj bi sama počila, "šla stran"...

Zdaj me pa zanima, če je katera že imela kaj podobnega in kako to zgleda/kako se čuti, ko cista "poči"??
Namreč včeraj me je grozno zbadalo na D strani... tam nekje, kjer je najverjetneje jajčnik... Nekajkrat je zbodlo, da sem se mogla naslonit na voziček (trgovinauser posted image ) in potem je prenehalo...
Me pa že kar nekaj časa na trenutke boli kar na obeh straneh, na D pa tudi občasno zbada...

Trenutno sem ravno med menstruacijo... le-ta je takšna "čudna"... na začetku je bil izcedek kar dosti voden, vmes je bilo močnejše in potem spet vodeno in spet močnejše in.......
Ne vem... bi lahko to bilo to??

Po navodilih G se bom nekje konec februarja naročila na pregled... Ampak meni to zbadanje ne da miru... mislite, da je šlo za "razpok" ciste? Je katera že doživela podobno?
Ne bi pa rada brez veze h G tekala, ker je itak rekla, da je nenevarno in naj bi cista sama počila...

clock-img

21.01.2015, 12:14

clock-img

Anonimen

Sama sem imela cisto, ki je počila. Kdaj ne vem, saj nisem polagala posebne pozornosti na to. Na kontroli je ni več bilo.

clock-img

24.01.2015, 09:10

clock-img

levcka

pencil-img

419

Jaz sem imela celo življenje ciste in jih imam tudi sedaj, ko sem že noseča. Ravno v četrtek jih je ginekolog našel na UZ... Me je pa vsakič, ko je cista počila tako zabolelo v jajčniku, da bi skoraj padla skupaj. Tako da verjetno ti je cista počila. Boš pa za sigurno videla na UZku.

clock-img

26.01.2015, 12:20

clock-img

SU

pencil-img

919

Hvala za delitev izkušenj...
Tudi jaz nisem skoz o tem razmišljala... Me je pa kot levcka tko špiknilo parkrat tam blizu jajčnika, da sem takoj na to pomislila...
No, srčno upam, da JE NE BO, ko grem naslednjič h G.
levcka pa to nič ne ogroža nosečnosti? ...me je skrbelo, če bi blo lahko kaj narobe, če nama rata N... pa gre očitno lahko stran tut med N... user posted image

< Sporočilo je popravil SU -- 26.1.2015 12:21:44 >

clock-img

26.01.2015, 12:45

clock-img

levcka

pencil-img

419

V bistvu mi je ginekolog rekel samo, da ju bomo spremljali in da je to to. Nič panike ni naredil, tako da se tudi jaz poskušam osredotočit na vse super in na zdravo user posted image :) Držim pesti zate in da ti čimprej rata :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem