cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ciklus po SS?

clock-img

29.08.2006, 15:53

clock-img

Anonimen

Temo, po kolikem času ste dobile prvo M po SS ali abraziji smo že obdelale.Mene pa zanima po kolikem času se vam je ciklus normaliziral?Po koliko dneh ste dobile 2M, 3M, 4M,.....?
Po koliko mesecih ali ciklusih vam je uspelo ponovno zanositi?Koliko časa ste čakale, da ste šle v ponovne boje?Je bilo pri naslednji user posted image  vse ok?

clock-img

29.08.2006, 15:59

clock-img

Klarissa

pencil-img

665

alo,
prvi ss nov05: M so sledile 55. dan, 34., 35., 35
2. user posted image  spet brez trebuha: prazna vrečka: M na 39. dan
sedaj grem na histroskopijo in ugotavljajo vzrok ss-verjetno je vzrok v moji krvi: protitelesa.
upam, da bo 3.user posted image  s trebuhom in zdravo user posted image .
vso srečo vsem!

clock-img

29.08.2006, 17:06

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Prva M po 35 dneh, druga po 39, tretje ni bilo user posted image

clock-img

29.08.2006, 20:17

clock-img

pilotgirl

pencil-img

587

HJa je čist odvisno meni se še po pol leta od ss ni uredilo.Prvo sem dobila 34 dan pol vse druge jih niblo no in zdej je že spet prišla s pomočjo tabletk.

clock-img

29.08.2006, 21:27

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Po prvem ss z abrazijo sem M dobila 40. dan, v naslednjem ciklusu sem zanosila, a spet splavila.

Po drugem ss brez abrazije sem M dobila 38. dan, nato pa se je ciklus takoj uredil na 27-30 dni (bolj redne M še v življenju nisem imela). V petem ciklusu po ss sem zanosila v prvem poskusu. Rezultat je zdrav fantek.

clock-img

03.09.2006, 14:51

clock-img

rdarci

pencil-img

16

10 teden abrazija, 1M 6 tednov po A, 2M 32. dan. Sedaj pa spet začnemo delati na tem, da 3. ne bo

clock-img

03.09.2006, 20:18

clock-img

Grizo

pencil-img

263

Po abraziji v 10. tednu, user posted image  33. dan. Gremo takoj ponovno v boj user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem