cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

check in on line

clock-img

25.07.2015, 13:17

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Že 13 let nisem bila na letalu, sploh pa ne na poceni letalu, pa me zanima, kako izgleda ko letiš z nizkocenovnim in imaš samo ročno prtljago.Konkretno me zanima kako poteka s prtljago ali jo samo pregledajo ali zalepijo tudi listek gor, glede na to da je ročna? pa še to prijavo sem opravila preko spleta, da se izognem gužvi.
hvala

clock-img

25.07.2015, 21:22

clock-img

asyka

pencil-img

475

Check in narediš preko spleta. Mislim, da teden dni pred poletom (ti bo pisalo kdaj). Je čist simpl. Vnesit moreš podatke o potnikih in pa št osebnega dokumenta s katerim potnik leti. Kar se tiče prtljage je odvisno od letališča in ponudnika. Npr z Rayairom mi niso nikoli merili kufra, pri Wizairu pa na Brniku ne, nazaj grede domov pa smo vsi dobili gor nalepko small bag. Ti pa ni treba s to prtljago v nobeno posebno vrsto ampak kar direkt v vrsto za vkrcanje na letalo. Pregledajo ti jo edino na rtg.

The secret of life is hidden in DNA.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem