cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cenzus za 4člansko družino

clock-img

21.02.2007, 21:55

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Za kozlat !!!!

S 400 in še nekaj € bi naj preživeli.

Seveda mislim poročeni in dvema otrokoma.  Boljš da pozabim dihat. Če te mož preživi gre, ker te je dolžan če ostaneš brez službe- če ne pa greš,....

Ma mi je wekkkkk,

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

21.02.2007, 21:59

clock-img

Anonimen

hmmm ? kje preživeli? pod mostom?

clock-img

21.02.2007, 21:59

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Natančno bolj je cca 460 evrov in 59 centov.ja tako pač je,se vidi da takšne zneske postavljajo tisti,ki jim nič ne primanjkuje

clock-img

21.02.2007, 22:05

clock-img

Anonimen

ja madona vsaj taki bi lahko sešteli koliko sami porabijo...recimo mi porabimo takole pa se mi ne zdi da bi se neki ekstra preseraval?! po tem še za hrano in položnice ne bi imeli, kaj šele da bi imel avto ali pa celo da bi si privoščil luksus in zavaroval sebe??!! hudo! sram naj jih bo!

zavarovanja
    266,79 €

položnice
    206,26 €

hrana
    420,00 €

bencin
    151,00 €

1.044,05 €
 250.196,14 SIT

clock-img

21.02.2007, 23:23

clock-img

Anonimen

460 eurov za čez mesec, ja... hahaha... jaz imam točno toliko samo najemnine... Potem pa lahko dodam še cca. 150 eurov stanovanjskih stroškov, pa 300 eurov privat položnic, pa 100 eurov zavarovanj, pa 100 eurov šole za ta večjega mulca, pa 500 eurov za avto (obrok), pa 500 eurov za bencin (službeno), pa 100 eurov za pufe, pa... aja, do hrane in oblek še nismo prišli, a ne? user posted image

Bi jst rada vidla tisto socialno, k bi mi dala tolk dnarja. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.02.2007, 23:40

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

A to je mišljeno za preživetje cele družine???? Nimam besed ... no, ja, imam: SRAM NAJ JIH BO,  kdorkoli je že to cifro nastavil!!!

clock-img

22.02.2007, 21:01

clock-img

motofrik

pencil-img

13

Ja, cele družine, seveda. In potem nekaj pametujejo, zakaj je rodnost Slovencev ta ko majhna. Naj omogočijo delo vsem, pa bo. Njim je lahko s polno ritjo srat.

clock-img

22.02.2007, 22:12

clock-img

pinkiponki

pencil-img

489

Maaaaaa, a se norca delajo?? Pa kako je to sploh možno, da kaj tacga resnično velja?!?!?!?

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

clock-img

23.02.2007, 09:13

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ja kruta realnost.

Zdej si pa morda lahko " samohranilke" naslikajo, realno situacijo.

Kaj naj pa jaz dam zdej otrokom za jest, če mi mož npr, ne da denarja, od česa naj živim. A  moji otroci nimajo želodca, ne rabijo riti met oblečene. TUKI JE ABSURD. To se men gravža. Da za trenutno krizo nimajo posluha enakomernega za vse.

Živim naj od lufta.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem