cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cene ogrevanja v mariboru

clock-img

23.01.2012, 12:57

clock-img

maja89

pencil-img

47

Lep pozdrav

Mene zanima koliko plačujete ogrevanje in kdo skrbi za vaše ogrevanje?

Saj  sami smo dobili že 2 mesec gromozanski račun za ogrevanje sicer za 2 sobno stanovanje v 64 m2  6 radjatorjev  prvi mesec bili res vsi odprti in bla cena 197€ drugi mesec so bili trije odprti samo na polovico 3 pa zaprti in je račun većji 200.15€ ni mi jasno kako ogrevanje pa nam očitava merilna tehnika

clock-img

23.01.2012, 14:14

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Predprejšnji mesec smo porabili 30 €, prejšnji mesec pa 50 €. Imamo 90 kvadratov, a ko ni fejst mrzlo, kurimo klimo, drugače pa šparamo kolikor se da-to pomeni, da ponoči so vsi radiatorji (razen v otroški sobi) zaprti, ko nas ni doma tudi, ko pa smo, pa normalno kurimo (to je dnevno cca 3 ure). Je pa res, da imamo svojo kurilnico in vsako stanovanje svoj števec.

clock-img

23.01.2012, 14:19

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

U fajn temauser posted image
Običajno smo plačevli največ 90€, pa os bili radiatorji nonstop odprti na fulluser posted image

letos imamo števce in prvi mesec skoraj nič niso bili odprti in smo plačali skoraj 50 e...od kod mi ni jasno. Zdaj drug mesec pa tud večina zaprti, ker imamo že v osnovi toplo stanovanje in spet tak katastrofalen račzn in sicer 84e..Spet nič jasno. user posted image

imamo pa plinarno Mariboruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

24.01.2012, 13:49

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: maja89

Mene zanima koliko plačujete ogrevanje in kdo skrbi za vaše ogrevanje?

To je čist odvisno kako se ogreva-ziher je najboljša varianta lastna plinska peč user posted image v kombinaciji s klimouser posted image

Eni bloki imajo svoje kurilnice-Pobrežje, mislim da tud Tezno-del, Studenci-del
Ali pa TOM, ki je daleč najslabša varianta. Kurijo samo od do...pri temperaturi pod... isto kot te kurilnice.
Plačaš največ.

clock-img

24.01.2012, 14:51

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

jest nisem iz Mb imam pa lastno stanovanje(35m2) in se ogrevam na plinsko pečpa še vsa topla voda je šteta zraven pa dam tam okoli 90€ pozimi. Mal pa takrat ko je poceni elektrika kombinirava še s radiaotjrm na štrom.
Ni pa skoraj nič izolacije.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem