cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cene in kvaliteta fasad

clock-img

02.07.2006, 14:21

clock-img

kapesanta

pencil-img

1601

Imam ponudbo 7.500 sit za m2 fasade, pa ne vem ali je to drago ali ne.
Katera fasada je kvalitetnejša: Jub ali Demit. O obeh sem slišala veliko hvale in tudi nekaj graj - najbolj pa me zanima, na kateri se bolj nabirajo tisti grdi pajkci, ki potem naredijo lise kot od vlage. Kaj pa druge fasade - je katera še kvalitetnejša?
Hvala za pomoč

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

clock-img

02.07.2006, 22:23

clock-img

mika

pencil-img

6485

mi bomo delali lamelno fasado, na baumitovi strani si lahko prebereš kaj več. imajo tudi cenike.glede pajkov in plesni pa mislim, da je odvisno od zaključnega sloja fasade, barva bi naj bila silikatna. če sem slučajno pihnila mimo, naj me kdo popravi.
Za ceno še ne vem- o tem se bomo pogovarjali ko končajo slikarijo. Mislim, da bom čez kakšen teden že vedela in ti javim.

LP, mika

< Sporočilo je popravil mika -- 2.7.2006 22:31:05 >

clock-img

07.07.2006, 11:51

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

Nam so jo ravno začeli delati, cena pa je 6.000 na m2. Odločila sva se pa za Roflex, kaj več lahko sporočim po 15.7., ko bo končano.
Aja, pa oranžna bo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem