cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cena prevoza šole v naravi

clock-img

11.10.2011, 09:35

clock-img

NEA_TEJA

pencil-img

423

Danes smo dobili domov položnico za prevoz otrok v šolo v naravi.Cena na otroka znaša 15 € Cerknica- Debeli rtič.
A se vam zdi veliko al normalno?

clock-img

11.10.2011, 10:02

clock-img

Anonimen

Je pa ni veliko ... mi smo za relacijo Domžale - Arboretum Volčji Potok (par km) plačevali za vrtčevski avtobusni prevoz 5€ v obe smeri user posted image

clock-img

11.10.2011, 10:08

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Ko naši hodijo na lutkovni abonma se peljejo na predstavo z avtobusom 3km v eno smer in nazaj in plačamo 4€ prevoza. KO so šli v šolo v naravo na Pohorje (smo iz mB), kar je okoli 25 km v eno smer, smo plačali malo čez 20€.

lp

clock-img

11.10.2011, 10:17

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz sem dobila sedaj na položnici ceno prevoza NG-LJ nekaj čez 11€, naravoslovni dan

clock-img

03.09.2019, 15:32

clock-img

mpritr1

pencil-img

170

Avtobusni prevozi za zaključene družbe se cene gibljejo med 0,5 - 1,8 €/km, odvisno od razdalje, števila potnikov, luksuza, itd...

Več o tem pa na https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/najem-vozila/avtobusni-prevozi-cene-najem-avtobusa-minibusa-prevoz-oseb/

Za redne linije so pa redne cene =)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem