cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cena poročne obleke

clock-img

18.06.2009, 14:49

clock-img

polho3006

pencil-img

846

Ojla punce!

Tiste ki ste si dale šivat poročno obleko, zanima me za koliko EUR se je olajšal vaš račun?
Jaz ne bom imela tipične poročne obleke v belem, ampak nekaj takšnega da bom še lahko kdaj oblekla. Nimam si je namena sposojati, ker moj user posted image  pridno raste v mojem trebuščku in če jo grem sedaj poskusit... oblika mojega telesa spreminja iz dneva v dan, tako da rezultat na dan D...bi lahko bil bolj klaveren. Da bi jo šla kupit...imam idejo v glavi kako naj bi izgledala in prej ko bi jaz to našla...tako da sem se odločila da si jo bom dala šivat. Koli

clock-img

18.06.2009, 15:29

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Najbolje da greš do šivilje in jo vprašaš,ker je čist odvisno kako obleko hočeš in tudi šivilje nimajo istih cen,tako da boš težko tukaj dobila odgovor.

clock-img

18.06.2009, 15:58

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Ja pa ne rečt, da rabiš "poročno" obleko, ker potem ti cena ponavadi kar dvignejo. No saj jaz sem mela take izkušnje, da takoj ko slišijo poroka imajo svojo tarifo. Dala sem pa potem 300€.

clock-img

18.06.2009, 16:05

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

jaz sem si jo izposodila in sem dala 350€(sem jo prva nosila) in obleko sem dobila 2 dni pred poroko ker sem hotela še naramnice in so jih prišili.....obleko bi ti zožali pač dva dni pred poroko
ker pa vidim da bi rajši šiviljo,se pa strinjam s predhodnico,da ni treba povedati da bo poročna obleka ker te potem lahko zelo opeharijo

clock-img

18.06.2009, 16:11

clock-img

tuliipa

pencil-img

112

jaz sem si jo dala šivat v enem butiku v reki, na hrvaškem.
je bila na korzet in do kolen, take smetanaste barve, pod prsmi pa je imela zlato-bronz trak. (tudi primerna, če bi bila noseča) jo pa tudi mislim še kdaj oblečt.

evo tudi slikice
http://static.ringaraja.net/1108371933/big/b1e48f6adb67914ad7304567f7288a20.jpg

(ne znam prilepit, upam da se bo vseeno videlo)

samo moja je bila brez mašnice in brez naramnic - si si lahko sam izbiral dodatke in barve.
no in za obleko in en tak šal v istem materialu in barvi za čez hrbet sem dala okrog 300 eurou.

najina pikica bo januarčica.... ;)

clock-img

28.06.2009, 01:08

clock-img

massylou

pencil-img

539

Meni so jo šivali v butiku Mariani v Murgle centru (LJ). Vse take imenitne zadeve hodimo tja šivat (smo hodili).

Poročila sem se 2006: blago nekaj čez 30.000, šivanje nekaj po 50.000 takratnih SIT. V glavnem podobna cena, kot za izposojo. Morda kanček dražje.

Tudi jaz sem bila noseča, zato je šivilja začela šivati bolj pozno, pustila je nekaj lufta, nekaj dni prej pa sfiniširala.

< Sporočilo je popravil massylou -- 28.6.2009 1:10:50 >

... da so največje življenjske napake: ljubezen, ki je nismo podarili, sposobnosti, ki jih nismo uporabili in sebična preudarnost, zaradi katere nismo ničesar tvegali.

M. Cholmondeley

clock-img

07.07.2009, 17:53

clock-img

malania

pencil-img

613

Ne vem če bom kaj pripomogla, vendar sama sem si pred 5 leti dala šivat maturantsko obleko. Bila je bež, zgornji del korzet bolj fin, krilo pa bolj ''navadno'', ravno zato, da bi ga lahko še kdaj nosila. Za vse skupaj sem odštela takratnih 40.000 SIT.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem