cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cena cvetja na lj. tržnici

clock-img

05.03.2006, 13:17

clock-img

m@j@

pencil-img

329

user posted image Saj ne vem, če sem se prav uvrstila, če ne me bodo pa premaknili.user posted image

Zanima me cena cvetja na lj. tržnici, npr. nageljni, vrtnice. Namreč konec aprila se poročim in nam bo avte krancala neka znanka. Rože bomo nabavljali sami, zato me zanima cena le teh, namreč ful so mi všeč tudi v Hoferju, pa še drage niso.user posted image

hvala za kakršnokoli informacijo.

lp,

clock-img

05.03.2006, 13:24

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Cena cvetja na tržnici je predvsem različna. Odvisno tudi od tega, na kakšnega prodajalca naletiš in kako se zmeniš za ceno. Verjetno ti bojo količinsko še ceno spustil. Jst vem da sem že pred časom enkrat šla kupt eno vrtnico za darilo, pa sm dala tok, kot naslednjič za cel šopek le dva štanta stran (v šopku jih je blo 24). Tko da... Boš mogla tja stopt pa se zment. ;)

clock-img

06.03.2006, 08:25

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Na tržnici v BTC prodajajo zadaj tam kjer imajo suho robo in je nasproti Kratohwil cvetje v večjih šopkih,ki je res ugodno,povejo ti ali so sveže oz. kdaj lahko prideš po sveže, tako da ti tam priporočam nakup.

clock-img

06.03.2006, 14:11

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Na tržnici v mestu je tud 20 kom za jurja ali 10 kom za jurja. Koliko časa zdržijo je pa drugo, tako da previdno. Sicer so zdržale tudi teden dni. Kakor kdaj.  Vsaj za šopek ne šparaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem