cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

celulit

clock-img

14.10.2010, 10:36

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

zadnje čase opažam da se mi je kar naenkrat pojavil celulit, in to kar precej user posted image .  In nimam pojma kaj bi bil vzrok. Celo pijem več tekočine kot ponavadi, kar bi pomoje moralo učinkovati kontra, a ni tako. Pa me zanima katere kreme uporabljate oziroma kaj pomaga da bi vsaj malo omilila zadevo? Včasih sem mela lepo kožo zdej se mi je pa ta user posted image  pojavil pa mi gre na živce 100 na uro. Kako nej se ga znebim? Vem da vse ne bo šlo stran, če ma pa katera kak recept ali izkušnje da ji je kaj pomagalo bi bla pa zelo vesela nasveta

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

clock-img

14.10.2010, 11:20

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Nisem probala ampak sodelavke pravijo da deluje.Eno fajn poceni kavo kupi in potem si 2x tedensko skuhaj kavo in notri raztopi kar nekaj soli.Pod tušem si z zocem od kave namaži kritične dele in pusti nekaj časa,lahko tudi masiraš. Potem speri in nakoncu pokliči čistilko,da ti spuca bano,ker je baje prava packarija user posted image .

clock-img

14.10.2010, 11:51

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Jaz nimam dobrega nasveta. Razen če se res da sleči kožo, tako kot v oglasu. In spodaj raste lepa gladkauser posted image .

Cvetim...

clock-img

14.10.2010, 11:52

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

Ok, a ti tole resno? ker sem se nasmejala ko sem tole prebrala pa ne vem zdej a je fora al je res...sori mogoče pa si mi hotla pomagat sam res tole 1. slišim. če pomaga itak da bom probala, sam mam nek občutek da si se me mal prvoščla user posted image  če se pa motim pa sori user posted image

clock-img

14.10.2010, 12:57

clock-img

žab*ca

pencil-img

395

Če to leti na mene,mislim resno,probaj še ti in čez mesec,dva...poročaj user posted image .

clock-img

14.10.2010, 13:00

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca

Nisem probala ampak sodelavke pravijo da deluje.Eno fajn poceni kavo kupi in potem si 2x tedensko skuhaj kavo in notri raztopi kar nekaj soli.Pod tušem si z zocem od kave namaži kritične dele in pusti nekaj časa,lahko tudi masiraš. Potem speri in nakoncu pokliči čistilko,da ti spuca bano,ker je baje prava packarija user posted image .

jest dam notri še limonin sok. in ovijem v folijo za živila za kake pol ure. ja, deluje vsekakor, sam pač ko si enkrat čez mejo popravljivosti si čez mejo. jest sm - tko da pred poletjem delam kuro, je koža bolj lepa, gladka, ni pa zdej da ne bi nič blo.

p.s.: darja.mark, na podlagi česa pa misliš da delujejo kreme? vse majo notri kofein, ki pospešuje cirkulacijo in vse so blazno goste, da jih morš fajn razmazat (vmasirat) - ergo tko samo denar prihraniš.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

14.10.2010, 17:44

clock-img

darja.mark

pencil-img

1244

no super, bom probala in poročam čez kak mesec :)
Kolkrat na teden pa je to treba delat? A večkrat nardiš bolje je al kako?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem