cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

cedevita

clock-img

19.05.2008, 09:51

clock-img

admira

pencil-img

24

ojla,v petek sem bila na pregledu in so mi povedali da v meni raste majhn fizolcek,zelo sem bila vesela saj sem se bala da mi bo genetska vrecka bila spet prazna,punce ce katera ve od vas zelo imam rada cedevito a to kj skoduje plodku?

clock-img

19.05.2008, 10:05

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: admira
ojla,v petek sem bila na pregledu in so mi povedali da v meni raste majhn fizolcek,zelo sem bila vesela saj sem se bala da mi bo genetska vrecka bila spet prazna

ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Kakšen kozarec Cedevite ti zagotovo ne bo škodil, ne pa pretiravat user posted image

KLIK
KLIK

clock-img

19.05.2008, 10:12

clock-img

admira

pencil-img

24

hvala res  nisem  vedela da lahko cedevito pijem no tega se tudi drzim en kozarec na dan.hvala

clock-img

19.05.2008, 11:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ojla,v petek sem bila na pregledu in so mi povedali da v meni raste majhn fizolcek,

čestitke!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.05.2008, 13:11

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Admira, čestitam!!!

Mislim da kozarec cedevite ne more škodit, saj ima vitamine. Po mojem je učinek podoben kot pri vitaminskih šumečih tabletah.

Sem pa tudi jaz pri tem previdna, se spomnim da sem nekje brala, da pretiravati ne gre, ker zaradi kislin cedevita lahko pripomore k redčenju krvi. Ok ampak s tem pretiravanjem je mišljeno vsak dan liter cedevite, a ne user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem