cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

carski rez v porodnišnici Trbovlje

clock-img

24.05.2007, 11:11

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,
prosim če mi katera napiše, če je imela carski rez v porodnišnici v Trbovljah.
Kako ste bile zadovoljne s samim posegom in kako ste okrevale.

Hvala za vaše izkušnje!

clock-img

24.05.2007, 13:06

clock-img

eva1

pencil-img

4835

jaz sem imela v prvo CR-z osebjem sem bila res zadovolna,okrevala ful hitro..meni se je vse zdelo super..če te zanima kaj konkretnejšega vprašaj, ali pošlji ZS!

clock-img

24.05.2007, 14:46

clock-img

poška

pencil-img

86

jaz sicer nisem imela carskega reza, mi je pa v lepem spominu ostala nega po porodu. tako prijetnega in dobrega osebja (z veliko časa) ni nikjer drugje. so zelo dobro usposobljeni in opremljeni, ker pa imajo malo porodov se vsaki porodnici/otročnici maksimalno posvetijo

ko ko ko ko daaaak

clock-img

28.05.2007, 13:02

clock-img

alja01

pencil-img

226

Sm bla glih v bolnišnici ko je cimra rodila s CR pa je kr hitr okrevala, kr hitr so jo postavil na noge, user posted image  je mela pa skoz pr seb(mal težko se mi je zdel, ko se še ne moreš glih dvigovat ...).
Tiste s CR pa ostanejo mislim da 7 dni v bolnišnici. Jst sem rodila po naravni poti pa sem bla z delom osebja kr zadovoljna, razen tistga posiljevanja z dojenjem. Drugače pa ne se sekirat tiste dneve v porodnišnici preživiš, saj dobiš najlepšo štručko, ki je samo tvoja (in seveda od tvojegauser posted image ).
lp

26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem