cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brunarica

clock-img

27.04.2010, 22:59

clock-img

MID

pencil-img

493

Pozdravljeni!

S pomladjo se je končno začelo pri nas premikati gradnja dolgo željene brunarice mojega moža.Velika bo zgolj 30 m2,a dovolj,za potešit željeuser posted image .
Rada bi zadevo izpeljala lično in funkcionano.Idejna zasnova je že narejena,vendar meni user posted image ne da mira in kar drezam v detajlčke.Nekaj sem probala po netu pogledat a ne najdem nič pametnega.Ima mogoče kdo od vas kaj izkušenj oziroma kakšno spletno stran,kjer bi lahko dobila še kakšno idejo več.Stil bi naj bil bolj kako naj se izrazim-planinskiuser posted image ,vse v lesu.
Hvala že v naprej.

clock-img

27.04.2010, 23:28

clock-img

puppa

pencil-img

373

Poskusi na www.honka.de

clock-img

27.04.2010, 23:39

clock-img

MID

pencil-img

493

puppa zlata si!!!user posted image user posted image
Imaš mogoče še kakšno stran,kjer so objavljene slike notranje ureditve!
Vem,mogoče preveč kompliciram,a bi si tako rada dala duška,ker je to moja nalogauser posted image .

clock-img

27.04.2010, 23:42

clock-img

MID

pencil-img

493

user posted image še to...stran sem samo na hitro preletela,mogoče je že kaj objavljeno tu gor,je pa meni nemški jezik nepoznan,tako,da se bom mogla potrudit malo bolj klikat.

clock-img

02.05.2010, 09:42

clock-img

grezilo

pencil-img

42

Nekaj se najde tudi na strani od Smreka d.o.o, Ciproš; Glin Nazarje; Kent; Podobnih izdelovalcev brunaric je v Slo kar nekaj. Moraš pa vedeti, kakšno sestavo stene želiš imeti, saj je od nje odvisna cena same hiške.Tudi za kaj, kdaj in koliko časa jo boš uporabljala.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem