za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
S pomladjo se je končno začelo pri nas premikati gradnja dolgo željene brunarice mojega moža.Velika bo zgolj 30 m2,a dovolj,za potešit želje . Rada bi zadevo izpeljala lično in funkcionano.Idejna zasnova je že narejena,vendar meni ne da mira in kar drezam v detajlčke.Nekaj sem probala po netu pogledat a ne najdem nič pametnega.Ima mogoče kdo od vas kaj izkušenj oziroma kakšno spletno stran,kjer bi lahko dobila še kakšno idejo več.Stil bi naj bil bolj kako naj se izrazim-planinski ,vse v lesu. Hvala že v naprej.
puppa zlata si!!! Imaš mogoče še kakšno stran,kjer so objavljene slike notranje ureditve! Vem,mogoče preveč kompliciram,a bi si tako rada dala duška,ker je to moja naloga .
27.04.2010, 23:42
MID
493
še to...stran sem samo na hitro preletela,mogoče je že kaj objavljeno tu gor,je pa meni nemški jezik nepoznan,tako,da se bom mogla potrudit malo bolj klikat.
02.05.2010, 09:42
grezilo
42
Nekaj se najde tudi na strani od Smreka d.o.o, Ciproš; Glin Nazarje; Kent; Podobnih izdelovalcev brunaric je v Slo kar nekaj. Moraš pa vedeti, kakšno sestavo stene želiš imeti, saj je od nje odvisna cena same hiške.Tudi za kaj, kdaj in koliko časa jo boš uporabljala.