cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bruhanje

clock-img

11.04.2010, 18:53

clock-img

rožica2

pencil-img

187

imam 6mesecev starega sina ,sma na milumilu,do sedaj je bilo vredu zadnje čase pa kar naprej bruha in poliva tudi do trikrat med obrokom.začela sma tudi z uvajanjem goste hrane.ali mislite da mu mleko ne odgovarja?pediatrinja je pred mesecem dni rekla da naj mu ležišče dvignema,kar tudi sma pa ni nič bolje.zbruha tudi čajuser posted image ali je imela katera takšne težave?

clock-img

11.04.2010, 19:15

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

Naš je imel refluks in je prav tako kar dosti bruhal. Samo da je bilo mlajši kot tvoj. Sva zamenjala morje mlek in na koncu pristala na babylove, ki ga pije še zdej ko ma 11mesecev. Je pa res da se je pri nas stvar začela zelo umirjat, ko sva šla na babylove, izginlo je pa z začetkom GH. Probi mu dat tiževe kosmiče v mleko, da bo bolj gosto - to je pri nas pomagalo, pa dvignjeno ležišče, pa pol ure po hranjenju ga mej bolj pokonci. Če pa ne bo boljše, pa pejta do P...SREČNOuser posted image !

clock-img

11.04.2010, 19:16

clock-img

marjetica8

pencil-img

740

UPS...bil, pa riževe kosmičeuser posted image

clock-img

11.04.2010, 19:20

clock-img

rožica2

pencil-img

187

kakšne riževe kosmiče?kje pa kupim to?

clock-img

11.04.2010, 21:29

clock-img

inč

pencil-img

55

hoj...

tudi naša je imela enake težave...polivanje in še enkrat polivanje...počasi se je umirilo pri uvajanju goste hrane
...nato pa sem pogruntala da ji po hranjenju bolj paše pol urce ležanja kot nošenja, ker ko smo jo nosili je še bolj bruhala...
...probala sem tudi z riževimi kosmiči (HIPP_kupljene v milerju) vendar naša jih ni marala...pa sem ji začela kuhati razne kašice in stanje se je popravilo...čeprav tudi sedaj pri 7. mesecih še kdaj bruhne...ah kaj čmo

...jaz sem se kar presekirala, pa ni pomagalo...verjamem pa da si tudi ti poskusila že vsa mogoče...

papa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem