cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

brez oznake ZS na postih

clock-img

08.11.2009, 13:31

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Ko objavim post spodaj ni nobene ikonce za ZS, albume in blokiraj...torej, pod mojim postom ni nic. Upam, da se bo to videlo tudi s tem postom; problem je, ker mi ljudje ne morejo poslati ZS-ja...ocitno sem nekaj kliknila in odstranila tole...ne znam pa popravit. Pomoc prosimuser posted image . Hvala.

clock-img

08.11.2009, 13:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.11.2009, 13:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.11.2009, 13:38

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

a res?? Jaz ne vidim, drugi pa? a to je ze skoz tko??user posted image  

clock-img

08.11.2009, 13:40

clock-img

Jerneja_

pencil-img

4043

Vse te nastavitve imate vi v Moja ringaraja in jih ne vidite na forumu, ostali pa jih vidimo. Vse je ok in od vedno je tako user posted image -

clock-img

08.11.2009, 13:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.11.2009, 13:41

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Sem ti poslala ZS.user posted image

thanks, sem dobila...eh, vidis, to je zato, ker mi je na drugi temi uporabnica rekla, da mi ne more poslat ZS-ja in grem jst gledat in vidim, da nima ne ona ne jst te ikonice...heh, pol pa itak gremo novo temo odpret user posted image ...ocitno dons zastavjam sama trapasta vpr, boljs da neham...pa grem se eno kitico odspat na tole lezerno nedeljo. Hvala kind lady user posted image --

clock-img

08.11.2009, 13:43

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

hvala Jerneja user posted image zdej se tle sama sebi rezim ko en trot...ne bom vec trapastih vprasanj postavljala, obljubim...no vsaj dons ne vec user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem