cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

branje za 4/9

clock-img

19.09.2006, 22:36

clock-img

Anonimen

katere knjige so primerne in zanimive za 4/9?
vse živo smo že prebrali,ne vem več.
no,če imate predloge,kaj naj ji še ponudim,...
tenx

clock-img

20.09.2006, 07:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moja bere Anice, Gatnike, najraje pa ima grozljive - o duhovih,... - npr. Narnije.
Jaz hodim z njima v knjižnjico (pa še v šolsko hodita) in si izbereta, kar njima paše. Se mi zdi, da pa ima Desa Muck dosti knjig njeni starosti primerne in zanimive. Ali pa prosita knjižnjičarko, da vama pomaga izbrat. So pa nekako "in" za branje sedaj stripi in čarovniške knjige.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

20.09.2006, 08:29

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Moja nečakinja je v 5. razredu in včasih malo predebatirava o knjigah. Njene priljubljene: Baletni copatki, Princeskin dnevnik (2 ali 3 deli), Dvojčici, od Isabel Allende: Pigmejski gozd, Mesto zveri, Kraljestvo zlatega zmaja, Harry Poter.
Še najljubše knjige moje hčere (7,5 let)
Pet prijateljev, Pika Nogavička, Bratec in kljukec s strehe, Matilda, Čarli in stekleno dvigalo, Čarli in tovarna čokolade, Ronja, razbojniška hči, Anica, Čarovnica Lilii, 

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem