cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bowling

clock-img

02.03.2006, 15:31

clock-img

mouse

pencil-img

1

živjo,
mogoče se bo moje vprašanje zdelo komu butasto, pa vseeno: sem na začetku 7. tedna nosečnosti in ta vikend imamo bowling zabavo, ki me zelo zelo mika, po drugi strani pa se bojim, da pa mogoče to le ni dobra ideja in da bo treba sam bowling preskočiti. Zanimajo me vaša mnenja, izkušnje???

clock-img

02.03.2006, 16:41

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Ne vem kako bo. Odvisno, kako poteka tvoja nosečnost. Ker kugle so kar težke, pa še telo se napreza, ko kuglo vržeš. Jaz na tvojem mestu ne bi metala. Greš pa vseeno lahko z družbo pa malo navijaš.

LP, D

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

03.03.2006, 08:00

clock-img

TiaSara

pencil-img

867

Živjo! Jaz sem šla v tej nosečnosti kar dvakrat na bowling - je tako naneslo. In sem tudi metala, ampak čist po občutku in samo dokler mi je pasalo. Vzela sem talahke kugle (v bistvu otroške), pa nič se nisem naprezala pri metanju   - moji meti so imeli hitrost počasnega polža user posted image . Ni mi pa pasalo metat cel večer, tako da sem naprej le navijala. Aja, pa sedaj sem v 28t.  

clock-img

03.03.2006, 08:05

clock-img

Cebelica Maja

pencil-img

155

Hej!
Tudi jaz sem šla na bowling okoli 7 tedna. Imela sem najlažjo kuglo in vrgla ene 6x, več ni šlo. Najbolje je, da se ne naprezaš preveč. Ti bo že telo samo dalo vedeti kdaj je dovolj.
Potem pa sem gledala ostale in user posted image . Tudi to ni bilo slabo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem