cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

booking.com

clock-img

23.03.2012, 08:46

clock-img

dps1

pencil-img

229

ojla. je katera že rezervirala preko te spletne strani? je rezervacija sigurna? thx

clock-img

23.03.2012, 11:47

clock-img

saska27

pencil-img

134

Jaz sem že nekajkrat in je bilo vedno vse o. k. Rezerviraš, si natisneš potrdilo, ki ga dobiš na mejl, in potem ob prihodu ali odhodu plačaš v hotelu ali kjer si pač rezerviral.

clock-img

23.03.2012, 15:43

clock-img

PinaNina

pencil-img

143

Enako, rezerviraš, daš podatke kartice, a ti ne odtrgajo(varovalo o morebitni odpovedi), plačaš potem na licu mesta.

clock-img

23.03.2012, 15:47

clock-img

*anushka*

pencil-img

52

Živjo! Sama sem preko bookinga.com rezervirala hotele že po celem svetu, in je blo vedno brez problema. Cene vedno take, kot ti jih obljubijo, postrežba tud taka, tko da brez skrbi!

clock-img

26.03.2012, 12:10

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Redno uporabljam za cel svet, vse b.p.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

28.03.2012, 09:49

clock-img

dps1

pencil-img

229

joj hvala za odgovor. ste me potolažile. ni mi dalo miru, da sem morala dat podatke o kartici. thx

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem