cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bonsaj

clock-img

12.02.2008, 23:28

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Kje ga imeti, da bi bil lep, ker meni je v dnevni sobi skor krepal, na stopnišču mu tudi ni bilo po godu. Zdej si bom pa novega umislila. Sam kje naj ga imam?

clock-img

13.02.2008, 07:53

clock-img

melanija

pencil-img

934

Odvisno kakšne vrste bonsaj imaš. Malo prebrskaj po netu. Jaz velikokrat grem brat stran www.rastline.com. Tam sem našla že zelo veliko nasvetov za vzgojo rož.
Kolikor jaz vem bonsaji ne marajo pretoplega okolja, pa tudi vlaga je problem. Tako, da bi bilo fajn če bi kje vprašala, glede na vrsto ki jo imaš.

clock-img

13.02.2008, 08:01

clock-img

anita4

pencil-img

253

živjo!
Jaz imam doma 5 bonsai-ev in nimam z njimi nobenega problema.Prestavljam jih po stanovanju kokr se mi dopade ( imam rada spremebe ,in vedno kaj na novo dekoriram)pa do zdaj ni nobeden krepnil.Res pa je da mi je enkrat en odvrgu vso listje a je potem nazaj pognal in to še bolj bujno.Edino to sem opazila da imajo radi a so redno zaliti.
Pa veliko veselja z bonsaiji
lp

clock-img

13.02.2008, 08:32

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Helo!
Tudi jaz imam enega in je na moje čudo edina roža, ki še vstraja pri meni. Imam namreč zelo neugodno okolje za rože, tako da je že čudež, da mi kaj uspeva. Imam ga pa v kuhinji visoko na polici, en meter od okna, zalivam ga pa le enkrat tedensko.

lp

clock-img

13.02.2008, 09:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.04.2008, 14:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem