cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolniški stalež po ss

clock-img

29.08.2008, 18:56

clock-img

Anonimen

Prejšnji petek sem imela ss in nato je sledila še abrazija. V bolnici so mi dali 7 dni bolniške, moja G pa mi je dala še dodatno en teden. Danes ko sem bila na pregledu v bolnici so mi napisali, da sem zmožna za delo. Zdaj ne vem a me pripada še en teden, ki mi ga je dala G ali ne? Je pa res, da se ne počutim najbolje. Ne vem kdo ima tuki glavno besedo. Ali zdravnik na urgenci ali moja G.

clock-img

29.08.2008, 20:16

clock-img

Anonimen

Kolikor vem, ti po ss pripada samo teden dni staleža.
Ob slabem počutju pojdi še enkrat k zdravniku.

clock-img

29.08.2008, 20:19

clock-img

Anonimen

Eh, bolniške valda lahko dobiš od osebnega zdravnika do 30 dni, dalje s potrdilom na komisijo.

Torej lahko dobiš cel mesec.user posted image Zdravnik upošteva potrdilo iz bolnice, nadalje presodi sam, če ti jo da še kakšen teden.

clock-img

29.08.2008, 21:28

clock-img

Pikabu

pencil-img

3235

Ja, ti kar podji do osebnega zdravnika, ker ti itak on da bolniško in se z njim zmeniš. Mene je moja sama vprašala, koliko je želim imeti in sva se dogovorili.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

clock-img

29.08.2008, 22:29

clock-img

igda

pencil-img

2

oj,  ja, bolniški stalež ti tako ali tako da tvoj osebni zdravnik. tako, da se sploh ne rabiš sekirati. Jaz sem si stalež odprla kar prek telefona, takoj ko sem šla v bolnico. potem pa sem šla po 6 dneh k svoji zdravnici in mi je predlagala, da pridem na kontrolo k njej čez 14 dni, saj je bilo moje psihično stanje na psu. toda sama sem se odločila, da sem šla delat čez 2 dni. Pa ti moram povedati, da sem bila vesela, da sem šla v službo, saj malo pozabiš na to, kaj se ti je zgodilo. Ja saj je res, pozabiš nikoli, toda moramo biti močne in živeti naprej.

clock-img

30.08.2008, 08:52

clock-img

strumf

pencil-img

382

Pozdravljene. jaz sem imela abazijo pri 19 tednih, zato mi je G napisala 20 dni bolniške, trenutno sem sedaj že 15 dni doma. vendar grem v pon vseeno delat, ker se dobro počutim in bi šla zopet rada med ljudi. mi je pa G rekla, da če želim, mi še vedno lahko podaljšajo bolniško, da pri tem ni nobenih problemov. če se ne počutiš dobro, pojdi do svojega zdravnika in se z njim dogovori. lp

clock-img

01.09.2008, 07:31

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Tudi meni je moja osebna zdravnica podaljšala stalež za teden dni, tako da kar pojdi k svoji zdravnici ali pa jo samo pokliči in se zmeni.
Srečno

srečna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem