cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolecina v zapestju

clock-img

13.03.2013, 15:14

clock-img

daisyb

pencil-img

419

Pozdravljene,

mene zanima, ce ima se katera tezave z zapestji po porodu? brala sem sicer, da se po porodu pogosto pojavijo pri zenskah bolecine v zapestjih (zakaj ne vem). Jaz sem peti mesec po porodu in me sedaj ze en mesec boli zapestje...kot neka pekoca bolecina. roke se mi zaenkrat ne mravlincijo, me pa to ovira pri delu in seveda dvigovanju otroka. Ne vem ali naj grem k zdravniku (nocem na bolnisko) ali bo ta bolecina zginila sama od sebe.
Ce je katera imela take tezave...kako je ravnala? ste sle k zdravniku, vam je kaj predpisal?????

V mojem primeru mirovanje tezko pride v postev, ker delam (pomoc na domu)...in doma sem z dvema otrokoma....zaenkrat sam jamram, nisem pa se nic ukrenila glede te bolecine.

clock-img

13.03.2013, 15:42

clock-img

Kajchyy

pencil-img

21

hej

mene je začelo ene 3 mesece po porodu ful špikat v desnem zapestju. Kot da bi imela kakšen živec ukleščen.. Ko sem tamalga dvigovala (al pa pač kaj drugega, glavno da je bilo zapestje obremenjeno), je blo tko, kot da bi mi igle not zapičli. Ne vem, če je to to, kar ti opisuješ. :)

Men je tašča posodila tisto "opornico" (ne vem kako nej drugače opišem) za zapestje, ki se jo drugače kupi v lekarni. Sem jo imela ves čas gor in je vsaj meni pomagalo. Zapestje ni bilo več tako obremenjeno in se potem kmalu popravilo. Zdaj sem OK (sem slabih 6 mesecev po porodu).

:)

clock-img

13.03.2013, 16:54

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

sindrom karpalnega kanal(vklescen zivc) sem imela 10 let pred porodom in je bil z operacijo saniran.

tri mesece po porodu me je pa desno zapestje zacelo pect za znoret in sem se ustrasla, da se je spet pojavil SKK, ceprav je bila bolecina drugacna.
sla sem k zdravnici, diagnoza "vneta tetiva". dobila sem tablete za do konca pojest, prej sem si pa sama pomagala z opornico (tisto neoprensko), ampak je zdravnica rekla, da bo zadevo se poslabsala in da naj jo dam proc.

tetiva se je vnela zaradi "novih" in stalno ponavljajocih gibov roke(previjanje, hranjenje...).
jaz ti priporocam obisk zdravnika, ker se zna kar dolgo vlect vsa zadeva...

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem