cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečine

clock-img

11.10.2008, 09:56

clock-img

drobtinica29

pencil-img

234

pozdravljene!
pred mesecem dni sem imela abrazijo v 10t, sedaj pa bi morala počasi dobiti M, ( prej sem jo imela na 28 dni), danes je 30 dan od abrazije.
imam pa že od četrtka kar močne krče in bolečine, kot pri oz. pred M, user posted image  pa od nikoder. 
Zanima me če je katera imela kaj podobnega? oz. kako je bilo pri vas pri 1. M po abraziji?

Hvala in lp.

clock-img

11.10.2008, 11:51

clock-img

lara33

pencil-img

74

OJ!
Jaz sem 1. M po abraziji dobila šele 41 dan- ceprav jih imam drugače na 31 dni. Bolečin ni bilo. Bom pa videla kako bo v drugo, ker sem trenutno ravno 4.dan po drugi abraziji.
lara33

clock-img

11.10.2008, 13:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem jo tudi po abraziji dobila zelo pozno, tudi okoli 40.dne. Bolečine ob M so bile pa hujše kot ponavadi. Saj bo prišla, ne sekiraj se. Pa da bo spet v nekem normalnem ciklu, bo mogoče par mesecev preteklo.

clock-img

11.10.2008, 21:35

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Po abraziji sem prvo M dobila točno na 30. dan (enak cikel kot prej) in je blelo ko user posted image , pa še bolj močna je bla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem