cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečine

clock-img

30.03.2008, 20:13

clock-img

anny1

pencil-img

414

Pozdrav,mene pa zanima izkušnje tistih, ki ste rodile z vakumom. Sem že 8t-2meseca po porodu pa me še vedno ful bolijo šiviuser posted image  A ima še katera take izkušnje in kolk časa se je bolečina vlekla vam? P pravi da je vse ok, sam da tolk zategujejo šivi,ki jih ni več, mi je malo čuno.Hvala.

clock-img

30.03.2008, 21:15

clock-img

hokejistka

pencil-img

905

Jaz sem rodila z vakumom in bila tudi precej šivana, pa še hematom se mi je naredil ob šivih in se mi je obetalo, da bodo morali šive razdret in na novo zašit user posted image . Sem tri mesece po porodu in ne čutim nič. Sem pa res zelo pazila in 10 dni sedela na tak mehki blazini, pa umivala in hladila sem si pogosto. Mene so šivi nehali bolet nekje 10 dni po porodu. Omeni G na pregledu in srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem