cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečina v trebuhu

clock-img

03.03.2006, 14:47

clock-img

zarya

pencil-img

1

Živjo!
Imam problem, ki ga nisem še nikjer zasledila, zato sem se odločila, da vas malo povprašam, kaj mislite.user posted image
Rodila sem pred tremi meseci, v bistvu brez težav, bila pa sem šivana.
Že v porodnišnici me je ponoči večkrat bolelo v spodnjem delu trebuha, vendar ni bilo to nič posebnega (po zagotovilu zdravnice). Po 7 tednih me je tudi pregledal ginekolog in je rekel, da se vse lepo celi in je ok.

Vendar mene še zdaj velikokrat boli, pred nekaj dnevi me je bolelo tako močno, da se nisem mogla niti premakniti, le ležala sem zvita v klopčič.
Zanimivo je, da ta bolečina ne nastopi med dojenjem, ko naj bi se maternica krčila, ampak je blaga tekom dneva, močno špikanje pa je vedno ponoči in hvala bogu ne vsak danuser posted image .

Ali je imela katera že podobne težave?

clock-img

03.03.2006, 20:13

clock-img

tincci

pencil-img

1430

Meni se isto dogaja. čeprav vedno manj, sem pa rodila pred 4 meseci. Tam nekje v drugem mesecu me je včasih kar preklalo na pol, tako me je zagrabil kot kak krč. Pa tudi vedno takrat, ko nisem dojila. Jst si to nekako razlagam, da grejo organi nazaj skupaj user posted image Ker nikjer nisem zasledila nobene druge pametne razlage. Me pa veseli, da nisem edinauser posted image

clock-img

08.03.2006, 11:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem