cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolečina v dojki

clock-img

20.07.2006, 10:57

clock-img

MajaPRO

pencil-img

398

Pozdravljene!

Danes zjutraj sem v levi dojki začutila dokaj močno bolečino, ki je v predelu bradavice najmočnejša in se širi po dojki navzgor (proti vratu). Dojim 2x dnevno (zjutraj in zvečer), tako da dojke niso več zelo polne mleka, tudi nisem izpustila kakšnega dojenja, da bi se mleko kopičilo.
A se je kateri to že zgodilo? Upam, da to ni začetek kakšnega mastitisa, saj sem mislila, da sem že izven te nevarnosti.


_____________________________

Otrok stane največ na tem svetu. Tvojo ljubezen. Tvoje življenje.

clock-img

20.07.2006, 14:19

clock-img

Pokora

pencil-img

1089

Po mojem se ti je zamašila mlečna žleza. Meni se to stalno dogaja. Problem rešim tako, da si predel kjer me boli, masiram in iztiskam mleko tako dolgo da žlezo izpraznim. Pomagajo seveda tudi topli obkladki. Upam da se ti zrihta, da res ne boš dobila kakšnega mastitisa. Aja pa več počivaj - kar pa vem da je težko ;-)

clock-img

20.07.2006, 16:42

clock-img

Eva MT

pencil-img

74

Meni je topla voda in masaža pomagala takoj. Malo sem si še izčrpala, da ni bilo pritiska. Če ne mine, pa raje hitro k zravniku.

Upam, da si že OK.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem