cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

boleče dojke po splavu

clock-img

28.11.2009, 21:41

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Zanima me, če ima katera pametni nasvet za boleče dojke po splavu (6. mesec)? Ali mleko samo preneha nastajati ali je potrebno še kakšne tablete jemati? 

clock-img

28.11.2009, 22:06

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

dajaj si gor mrzle obkladke, pa nikakor ne stiskaj prsi. Meni je bilo po dnevu dveh že bolje.

clock-img

28.11.2009, 22:43

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

hvala za hiter odgovor. K 'sreči' nasveta ne potrebujem jaz (imam polletno štručko že doma), ampak svakinja, ki je morala tri dni nazaj skozi to težko izkušnjo (in mi z njo user posted image ). 

clock-img

30.11.2009, 16:21

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Mine samo od sebe. Čeprav, jaz sem dobila tudi neke tablete (ne spomnim se imena) - proti nastajanju mleka. Vendar jih nisem jemala, ker so me opozorili na stranske učinke - bruhanje. V tistem stanju pa bruhanja res nisem hotela, je bilo že itak dovolj žalostno in strašno. Po nekaj dneh je mleko samo od sebe nehalo nastajati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem