cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bolan otrok

clock-img

23.10.2008, 08:29

clock-img

ANEJ01

pencil-img

97

sin obiskuje 1.razred in je te dni zbolel.bruhal je samo en dan in z vročino je bilo tudi tako.rekli so da razhaja viroza zato ga tudi nisem peljala k zdravniku.zanima me pa ali rabi za šolo opravičilo staršev ali od zdravnika?se opravičujem za nevednost.

20.01.2009 se nam je pridružil Gal

clock-img

23.10.2008, 08:31

clock-img

Volga

pencil-img

9346

V beležko mu napiši opravičilo. jaz sem tudi, ker je imel čisto isto "bolezen" kot tvoj. Dva dni je bil potem odsoten.

clock-img

23.10.2008, 09:04

clock-img

t5t6

pencil-img

611

Pri nas pokličemo učiteljico oz ji nekako sporočimo, tolko da ve kaj je z otrokom,  za par dni ne rabi nobenega posebnega opravičila, mislim, da ga rabi če je več kot en teden, sicer pa ni nič narobe če o tem vprašaš učiteljico.

clock-img

23.10.2008, 10:35

clock-img

muha1

pencil-img

666

Zdravniško opravičilo rabi, če je odsoten več kot 5 dni. Do pet dni lahko napišejo starši.

clock-img

23.10.2008, 16:43

clock-img

staši

pencil-img

367

naša šola ima publikacijo in tam vse vpišemo od opravičil pa do kakih obvestil za učitelja in obratno -za starše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem