cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

božična zvezda

clock-img

11.07.2007, 15:31

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Morda je še malce zgodaj, pa vseeno sprašujem, če kdo izmed vas mogoče ve, kdaj približno jo je treba dajati v temo, da bo konec novembra že lepo rdeče obarvana? In morda še navodilo, kako jo do tega pripravit!
Zdaj jo imam na balkonu in je prečudovita, čeprav sem jo konec zime že mislila stran vrečt. Zdaj mi jo je pa že škoda, ker je tako lepa.

clock-img

11.07.2007, 18:51

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

A nobena ne ve user posted image , ker mene tudi zanima?

clock-img

12.07.2007, 10:48

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Očitno se nobena s tem ne ukvarja in delajo tako kot jaz ponavadi, da vsako leto kupim novo user posted image user posted image user posted image .

Ampak jaz bi vseeno sprejela izziv in to poizkusila, ker morda mi pa vseeno uspe, da mi postane lepa, rdeča.

Blu sky, ali imaš ti tudi še lansko?

clock-img

12.07.2007, 12:19

clock-img

Anonimen

moja jih spomlad poreže do tal, pol pa pusti na miru, zaliva čist mal pa božiča lepo cvetijo

clock-img

12.07.2007, 15:44

clock-img

bamby

pencil-img

4007

A v temo jih pa nič ne daje? Menda jih je treba v temo dajat, da se listi rdeče obarvajo.
Samo mene zanima, koliko časa je treba to počet, da so konec novembra, ali še bolje že sredi novembra lepe rdeče?

clock-img

13.07.2007, 11:35

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Blu sky, ali imaš ti tudi še lansko?

Ja, letos mi je čudežno preživela user posted image . Ful je lepa, ampak ima le še enih par rdečih listov, drugače je cela zelena. Jaz jo imam še kar v stanovanju na svetlobi.

clock-img

13.07.2007, 11:40

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Sem malo iskala na internetu o božični zvezdi, pa sem našla tole:

http://www.rastline.com/viewtopic.php?t=299

http://www.hrovatin.com/slo/katalog/details.asp?id_rastlina=113

Lp

clock-img

13.07.2007, 15:29

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Kako si ti pridnauser posted image user posted image user posted image . A jo boš ti poizkusila obarvat? Jaz bom, ampak še razmišljam, kako bom to počela user posted image . Oktobra, če ne pozabim, jo začnem zatemnjevati.

clock-img

14.07.2007, 09:23

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Jaz bom tudi poskusila in upam, da ne bom pozabila user posted image .

clock-img

05.10.2007, 10:44

clock-img

bamby

pencil-img

4007

blue sky, jaz sem jo že začela zatemnjevati. Te moram spomnit, da ne pozabiš user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem