cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

božiček v službi

clock-img

10.12.2008, 11:36

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Pozdravljene!

Stvar je taka: partner je v novi službi 2 mesece in naslednji teden imajo organiziranega božička za tamale v večernem terminu v kulturnem domu. Partner in tamali pravita naj grem zraven in da gremo skupaj, meni pa se zdi neprijetno oz. bi šla, ampak nočem izgledati kot da tipa ne pustim samega user posted image user posted image . Ker to prireditev organizirajo pisarniške gospe, ki so v drugi stavbi, okoli njega pa so sami stari gospodje, ki imajo že zdavnaj odrasle otroke, tudi še ni nikogar vprašala kak to gre. Kako pa imate to pri vas organizirano, greste sami ali s partnerji,.......................???????????

lp, Mojca

clock-img

10.12.2008, 11:41

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Pri nas gremo vedno družinsko. Po moje je za otroka to fajn, da sta takrat oči in mami oba zraven.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

10.12.2008, 11:43

clock-img

jajula

pencil-img

1191

pri nas jih nekako pol pride s partnerji, tko da ni čudno če si solo ali z.
se mi pa zdi da je pa itak kul če pride očka sam z otrokom in si takrat mamica vzame malo fraj za sproščanjeuser posted image itak vsak ve da so mame bolj obremenjene, pa še očka izpade faca ker to šteka in zna bit sam z otrokom. tko da pejt takrat na masažo!

clock-img

10.12.2008, 11:45

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Sej pa to ni neka službena fešta, ampak v bistvu družinska zadeva, če so otroci zraven. Meni bi bilo bolj čudno, če bi sodelavec prišel sam z otroki.
Idi, pa fajn se mej.

clock-img

10.12.2008, 11:54

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Prvo leto sem šla zraven, drugo leto sta šla sama, letos sva šle pa midve same, saj je očka na službeni poti.

clock-img

10.12.2008, 11:55

clock-img

mafi

pencil-img

4506

pri nas gremo vsi, saj se tamalim tud fanj zdi da sta oba starša zraven.user posted image user posted image user posted image user posted image

lp

clock-img

10.12.2008, 12:18

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Božič je družinski praznik in vse kar se dogaja okrog tega je družinsko. Pika, ni kaj razpravljat.

Razen službene pijanke. To pa je druga pjesma user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

10.12.2008, 12:20

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga
...prireditev organizirajo pisarniške gospe...

----------------------------
Tako, na prvo žogo, bi rekla, da imaš težavo s temi gospami user posted image .

Drugače pa je itak taglavni otrok v tem primeru in zakaj ne napraviš tako, kot si želi?

ROŽICA

clock-img

10.12.2008, 12:23

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Hja, pri možu imajo vedno Božička/Dedka Mraza v nekem kulturnem domu, kjer je predstava in potem delitev daril. Vabljeni smo vsi, torej cele družine in ponavadi tudi pridejo vsi v parih + otroci.

No, pri nas smo bili prvo leto vsi, drugo leto sva šli sami, ker je imel mož ravno takrat inventuro, lani smo bili spet popolni in tudi letos (prihodnjo soboto!) bo tako. Juhej, pojdite vsi.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

10.12.2008, 14:29

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Vedno vsi skupaj.

clock-img

10.12.2008, 14:34

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pri nas bo tudi prvič leto dedek mraz v službi pri možu, pa bomo šli vsi, le zakaj ne bi šli, mi je pač vseeno kaj si drugi mislijo.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

10.12.2008, 15:23

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Mi gremo tudi vsi in vsi v tej firmi vedno pridejo s celo družino.

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

10.12.2008, 15:30

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga
...prireditev organizirajo pisarniške gospe...

----------------------------
Tako, na prvo žogo, bi rekla, da imaš težavo s temi gospami user posted image .

Ah ne, sploh nimam težav z njimi. So v bistvu bolj mlade frklce pa nisem vedela kako jih naj imenujem, pa sem pač napisala gospe. Niti nobene ne poznam, da bi lahko imela kakršnekoli probleme. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2008, 15:32

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Hvala vsem. Mogoče bom pa res šla. Saj drugače ne kompliciam,ampak tu pa sem res v zadregi, ker je komaj dva meseca kar dela tam in nimam pojma kako imajo to urejeno. Pa eni kolektivi znajo bit prav fajn, drugi pa malo user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, mojca

clock-img

10.12.2008, 17:59

clock-img

ZvezdicaZaspanka

pencil-img

293

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Pri nas gremo vedno družinsko. Po moje je za otroka to fajn, da sta takrat oči in mami oba zraven.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.12.2008, 18:03

clock-img

Anonimen

Pri nas gremo vedno družinsko.

Lani sva sli sami, letos na prvega cela familija, vkljucno z babico in dedkom. Ja, pravi cigani smo user posted image . Za tadrugega pa se ne vem, kakor bo naneslo.

clock-img

10.12.2008, 18:08

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

Na atijevo firmo gremo družinsko, ker bo podelitev v eni dvorani v soboto dopoldne. Pri meni v službi pa bo sredi tedna ob 13h, ko je ati v službi, zato grem le jaz in mala (če bi bilo možno, bi šli tudi družinsko).
Sploh ne razumem, kaj naj bi bil problem, da nočeš iti oz. ti je neprijetno.... Ati nese otročka do božička, mami slika... ali obratno... kar pojdi, se boste super imeli!

clock-img

10.12.2008, 18:38

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Zakaj pa mož ne vpraša kakšna je navada?
Pri nas smo lani sicer dobili prošnjo, če lahko pride samo eden od staršev (nikakor ne nujno tisti, ki je v podjetju zaposlen), ker je bila na predstavi prostorska stiska, ampak je večina rešila tako, da je na sami predstavi sedel samo eden z otrokom, drugi je pa klepetal zunaj ob kavici.user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

10.12.2008, 18:42

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Na mojo firmo grem sama z tamalima, ker je tak bolj mali prostor in gremo ponavadi vedno same mamice z otroki.

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 10.12.2008 18:43:29 >

clock-img

10.12.2008, 21:53

clock-img

muška

pencil-img

3223

božiček je stvar družine, torej? Kaj kompliciraš?

clock-img

11.12.2008, 00:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

mi gremo družinsko.

...vox populi...

clock-img

11.12.2008, 08:05

clock-img

ejša1

pencil-img

102

seveda, da družinsko (pri nas je obratno, se ati zraven "šlepa")

clock-img

11.12.2008, 12:47

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Pri nas gremo tudi vsi trije. user posted image

clock-img

11.12.2008, 13:16

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Pri nas (v moji službi) je mož sam peljal sina ker sem imela službo, nikoli nisem razmišljala, da on ne bi smel zraven ali pa da bi bilo to čudno.

srečna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem