cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bioresonanca - kje ?

clock-img

10.04.2006, 11:05

clock-img

kzlato

pencil-img

47

Prosim, če ima katera kontakt kje se naročiš za teste z bioresonanco (LJ.?)

clock-img

10.04.2006, 13:25

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

En dohtar je na Vrhniki, ki zdravi vse alergije(PREVERJENO) z bioresonanco. Ampak te mora nekdo priporočiti. Poznat moraš nekoga ki se je pri njem že zdravil in povedati kdo in kaj je. Pol te pa on vzame na zdravljenje. Tako je pozdravil mojo taščo, sosedove punčke, sosedo...Mislim poznam jih cel kup ki so pozdravljeni s to bioresonanco, pa so imeli grozne alergije.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

10.04.2006, 14:54

clock-img

bebe&jaz

pencil-img

121

Imam 2 naslova za bioresonanco v lj - s sinkom sva bila pri g. Golenhofen-u v Murglah, več info pa na www.energijski-center.com ali tel 01/283 14 85. Baje pa z otroci veliko dela tudi mag. Karin Rižner, več info na http://freeweb.siol.net/czb ali 01/ 429 27 12.

In pri nas je delovalo!!!!! Priporočam!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem