cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

biftek

clock-img

23.07.2012, 13:04

clock-img

abc123

pencil-img

352

Dva dni preden sem izvedela,da sem noseča, sem pojedla kar zajetno količino tatarskega biftka. V prvi nosečnosti sem izvedela, da toksoplazmoze še nisem prebolela. Ali jo lahko preboliš kadarkoli v življenju oz. ali se je kateri zgodilo podobno?

clock-img

23.07.2012, 13:13

clock-img

MioBambino

pencil-img

410

Če bifteka nisi jedla prvič v življenju in če do sedaj nisi dobila toksoplazmoze, je tudi zdaj zelo mala vrjetnost, da jo boš.

clock-img

23.07.2012, 18:12

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Jaz sem v obeh nosečnostih pojedla OGROMNO bifteka pa mi ni bilo nič.
Mislim pa da tokse s tem, da ješ biftek ne moreš dobit. Večja nevarnost je zelenjava, če ni dovolj oprana.

clock-img

24.07.2012, 13:22

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Glede na to, da odsvetujejo surovo meso nosečnicam, ki so negativne na toksoplazmo, se na tvojem mestu ne bi igrala in bi odložila uživanje bifteka na obdobje po nosečnosti.

clock-img

24.07.2012, 14:18

clock-img

mika

pencil-img

6485

IZVIRNO SPOROČILO: abc123

Dva dni preden sem izvedela,da sem noseča, sem pojedla kar zajetno količino tatarskega biftka. V prvi nosečnosti sem izvedela, da toksoplazmoze še nisem prebolela. Ali jo lahko preboliš kadarkoli v življenju oz. ali se je kateri zgodilo podobno?

Jaz pa savinsjkega želodcauser posted image ..in mi tudi ni bili vseeno.....Kmalu boš itak imela test na toxo, pa bo ziher o.k.
Drugače pa jo lahko preboliš kadarkoli v življenju.

< Sporočilo je popravil mika -- 24.7.2012 14:22:49 >

clock-img

02.08.2012, 13:35

clock-img

biba14

pencil-img

790

Zdaj je kar je...na prvem pregledu boš dobila napotnico za testiranje in boš potem v nekaj dneh izvedela na čem si. Jaz sem prenehala uživat surovo meso oz.suhomesnate izdelke, ko sva se odločila za drugega otroka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem