cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bi mu dali ventolin

clock-img

03.02.2008, 20:39

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

vem ja da že vrabci an drevesih čivkajo, da ma naš skoraj trieltnik astmo amapk vseeno se kdaj najdemo pred težavouser posted image

Doma smo vsi prehlajeni, posebno jaz in možek. Boli naju grlo, smrkava...pač en prehlad.
Mali nič ne kašlja, nosek ima čist amapk vseeno pravi da bi ventolin. Čez dan je ene 4x potožil amapk samo za trenutek potlej je pa kar pozabil ap se čez kakšne dve uri spet spomnil. Trenutno že spi ko polhekuser posted image in nima nobene povečane fekvence dihanja ampak me vseeno skrbi zakaj bi ga rad, je trenutna muha ali ima res težave z dihanjem?

Sicer bom jutri če bo še tožil poklicala v zd amapk kaj pa če mi toži ponoči. Mu ga dam?user posted image

clock-img

03.02.2008, 20:46

clock-img

eva1

pencil-img

4835

ne

clock-img

03.02.2008, 21:26

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

IZVIRNO SPOROČILO: eva1

ne

sej mu ga nismo dali amapk vseeno me malo skrbi.

Aj ja kaj čmo zatežena in preveč zaščitniška mama semuser posted image

clock-img

03.02.2008, 21:56

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Jaz bi tako ukrepala, če bi videla, da težko diha in je povečana frekvenca dihanja potem bi mu dala, če ne pač ne! 

clock-img

03.02.2008, 22:06

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Moja sestra ima spastični bronhitis in kadar je bila prehlajena lai bolana je imela težave z dihanjem. Tako da je čisto možno, da težje diha.

clock-img

03.02.2008, 22:39

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ma pomoje če nima težav z dihanjem, mu ga ne dajat.
Sej veš kakšni so otroci, če jim je nekja fajn ali pa zanimivo bi radi ponavljali. Naš bi se vedno s kremami mazal, pa zobno pasto nosi skozi sabo, da jo liže,...

clock-img

04.02.2008, 07:46

clock-img

Suzy.

pencil-img

233

Triletnik pa zagotovo ni tisti, ki bi znal presodit, kdaj rabi Ventolin in kdaj ne.
Jaz mu ga zagotovo ne bi dala. Saj si sama napisala, da nima povečane frekvence dihanja. 

Moja je stara več kot 4, pa mi na kraj pameti ne pade, da bi lahko ona povedala ali rabi zdravilo ali ne. Ni šans. Že tako jih filamo z zdravili non stop. Ni hec. In glede na napisano mislim da čist brez veze, da sploh kličeš v ZD.

Ne diha težko, nima povečane frekvence dihanja, ne piska, ne kašlja. Še kaj? 

clock-img

04.02.2008, 08:31

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

user posted image user posted image punce hvala. Ni ga čez dobrega nasveta.

No ponoči in zjutrej je bil mali čisto normalo živahen.

Ja pa tako, da naš velikokrat med igro potoži, da bi ventoin in enkrat sem omenila stvar pediatru, pa je rekle da je čisto monžno, da čuti nek pritisk v plučkih, da težje diha in ve da  rabi ventolin. Da to ni nič nenavadnega pri otrocih , ki so kmalu dobili potejeno astmo n z njo živijo praktično vse življenje. Da verjetno res rabi ventolin in  zna povedati da a rabi in je rekel da naj mu ga kar dam. Scer ne 3 ali 4 vpihe, lahko pa mu dam dva, Sam včerej se mu je pa prav videlo da blefira user posted image (in ventolina ni dobil že od oktobra, flexotide pa vsak dan), tako da tudi ne vem zakaj bi mu bil kar naenkrat tolk všečuser posted image

mah bmo vidl če bo danes še modna muhauser posted image user posted image

clock-img

04.02.2008, 08:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ne. Glede pumpic sem se vedno držala nasvetov  zdravnika.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

04.02.2008, 22:48

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

kaj pa če mu daš samo fiziološko takrat ko se ti zdi, da drugače ni nič narobe. ali vodno paro.

iz malega zraste veliko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem