za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
ali ima mogoče kater kje napisano besedilo pesmice BELI CVET, bolj znano kot EDELWEISS....imam besedilo v angleščini, ga pa nujno rabim v slovenščini
mi lahko katera pomaga???
hvala vam že v naprej
30.04.2006, 20:35
lumpy
874
Joj, včasih sem jo znala zdaj pa ne več. Vem pa da jo pojejo Veseli planšarji, če ti bo kaj pomagalo.
Beli cvet, cvet s planin, vsako jutro me vabi, droben , čist bel spomin, ga srce ne pozabi, beli cvet ... naprej pa žal ne gre.
Poskusi dobiti kje kakšno pesmarico od kakšnih tabornikov, planincev, tam bi sigurno našla besedilo.
30.04.2006, 22:36
poliloni
623
Je že predhodnica napisala en del; mislim, da ger cela pa takole:
Beli cvet, cvet s planin vsako jutro me vabi, droben, čist, bel spomin, ga srce ne pozabi!
Beli cvet sredi snežnih jas večno me pozdravljaj (ali pa omamljaj!?), dol z višin glej na nas in naš dom blagoslavljaj!