cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

benetke

clock-img

14.08.2007, 10:36

clock-img

Anonimen

Z družino gremo na počitnice v poreč. Ko bomo ravno tam, si želimo ogledati tudi benetke (ogled z katamaranom). Ker imamo majhnega otroka (voziček), me zanima ali je ta izlet za nas sprejemljiv, glede na to, da bi morali s seboj vzeti tudi otroški voziček.

clock-img

14.08.2007, 10:43

clock-img

Anonimen

Benetke v Italiji? user posted image

Betentke(IT) in Poreč(HR) sta kar fejst narazen.Kak to,da ste se odločili za izlet tja?A niste iz Slo?Bi blo boljše,in bližje iti tja kdaj čez leto.

clock-img

14.08.2007, 11:19

clock-img

Anonimen

Menda je polno mostov čez kanale, na most in dol z njega pa so stopnice, tako da je zoprno. Pravi sodelavka poleg mene, ki je kakšna 2 meseca nazaj bila tam z otroci.

clock-img

14.08.2007, 12:47

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Če se prav spomnim traja vožnja s katamaranom iz Poreča do Benetk cca. 2,5 uri - tolk pa traja tud vožnja z avtom iz LJ do Benetk. user posted image

Glede vozička - je tako kot je že Splišni rekla - veliko je stopnic čez kanale, ampak, če ste pripravljeni voziček tud nosit potem ne bi smel bit problem. user posted image

clock-img

14.08.2007, 17:58

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kot so napisale. Dosti je stopnic, ozkih ulic kjer je vedno gužva. Tako da bo potrebno voziček nekaj časa nositi. user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

14.08.2007, 20:15

clock-img

hariba

pencil-img

1387

ne vem koliko je otrok satr. Mi smo bili s katameranom iz Portoroža v Benetkah, ko je iemla amla 18 mesecev, smo se zmenili z nekom, ki je delal na ladji da ga lahko gor pustimo. Njo smo itak mogli nosit, ker ej bila prevelika gužva za voziček tudi na marcovem trgu. Po mstih vzdihljajev se paitak ne da z vozičkom. Najbolje da greste brez vozička, zakaj bi 2 stvari nosili.

clock-img

14.08.2007, 20:26

clock-img

Anonimen

Uffff.....pojdite raje, ko otrok malo zraste. Benetke so res polne mostov in ozkih ulic. Poleti je strašna gneča, še za odraslega ni prijetno. Pa javnega WC-ja nikjer ne najdeš....

Sama sem tudi razmišljala o izletu, ker obožujem Benetke, ampak se mi zdi, da od izleta z vozičkom ne bi imela veliko. Niti se ne spomnim, da bi jih v preteklosti kaj veliko videla.

clock-img

21.08.2007, 11:16

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Ne hodit poleti v največji gneči v Benetke. Sploh avgustauser posted image
Tudi sicer so Benetke tako blizu Ljubljane oz. Slovenije, da je bolje kdaj kasneje gor skočit na kavo, ko bo otrok že malce bolj mobilen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem