cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bela notranja vrata

clock-img

04.06.2006, 12:59

clock-img

PETRA-26

pencil-img

20

Živjo!
Zanima me, če jih ima katera doma in kako je kaj zadovoljna...sva jih z mojim dragim gledala pri Jelovici, in so mi nekako najbolj všeč oz. bi se najbolj sklapale s pohištvom. Sem pa slišala, da je večji problem s čiščenjem. Kaj menite.....?!?user posted image

clock-img

04.06.2006, 18:16

clock-img

trdozimc

pencil-img

918

Mi smo jih imeli doma. Čiščenje vsaj enkrat na teden, če so otroci mali še večkrat. Čista nikoli niso bila, se vsak user posted image  gor vidi. Glede čiščenja odsvetujem. So pa drugače zelo svetla, sploh če imaš bolj malo stanovanje. Zdaj imamo lesena user posted image , se nič ne vidi prahu in umazanije!!!!

clock-img

04.06.2006, 22:19

clock-img

Anonimen

Js sem jih mela in so bla krasna.

Sam na čistočo ne smeš bit preveč mahnjen, ker pol boš non stop s cunje za froci letal. Js sem jih pucala cca. 1x na leto. Pa so bla še kar čista.

clock-img

04.06.2006, 22:30

clock-img

Anonimen

ja mi jih mamo zdej in so mi všeč. sej se vid gor kej svinjarje če s svinskimi rokami tacaš po njih. sucam jih enkrat na svete cajt eče res kak flek ful bode v oči.al pa sprot mal obrišem pa je ni panike

clock-img

05.06.2006, 12:36

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Isto kot Lara. Smo jih pa imeli že prej doma in so super.

clock-img

05.06.2006, 12:40

clock-img

copka

pencil-img

1117

moja prijateljica jih ima v notranjem hodniku( brez oken) in potem svetlo barvo sten in izgleda super!!!
Glede cistoce pa ne vem, pa ima dva mulcka, ampak nikoli niso umazana (mogoce je pa tok mahnjena na cistocouser posted image )

clock-img

08.06.2006, 09:27

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Midva sva jih imela v prejšnjem stanovanju in so se mi zdela hladna, mogoče tudi zato, ker sva imela bele steneuser posted image  Zdaj smo montirali bukova, meni osebno je bolj všeč in deluje mi bolj toplo in domače stanovanje. Srečno pri izbiri.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem