za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
1. dnevna soba -losos barva 2.otroška - modra 3.otroška - rumena 4. hodnik - zelen 5. spalnica - kombinacija rdeče/ bele 6. kuhinja - ne vem še
13.06.2006, 10:35
Anonimen
Oranžna. Roza . Siva. Pa modra in zelena imata različne odtenke.
13.06.2006, 10:41
muha1
666
Tudi mi pravkar pleskamo: spalnica-zelena, kuhinja-bela, jedilnica-ena stena rumeno oranžna, predsoba-kot nebo modro, otroška- kombinacija rumene in oranžne (je še v delu), dnevna soba- še ne vem, všeč mi je nežno vijoličasta. Bomo še videli, zaenkrat bo bela, dokler si ne bomo nabavili novega pohištva in pol skombinirali.
13.06.2006, 11:25
mala
913
mogoče marelična,nežno roza, odvisno tudi od barve kuhinje
13.06.2006, 11:49
*alja*
1889
Mi imamo nežno rumeno in mi je všeč! Drugač pa odvisno kake barve kuhinjo imata ali bosta imela!!
Vzemi ono barvno tabelo pa boš mogoče dobla idejo!
Pa lepo pleskajte!
13.06.2006, 13:22
honey
2567
Živjo, sploh nisem vedla, da obstaja tud ta podforum. Midva z možem tud gradiva hiško, sva v fazi kitanja sten in tudi belila jih bova že letos. Ampak dejte mi povedat - a mate pastelne barve al bol žive? Glede na to, da imava midva že ogledano kuhinjo (SVEA - model CARISSA, živo rdeča visok sijaj, kombinirana s sivo), razmišljam, da bi bile stene v kuhinji bele, v jedilnici in dnevni sobi (vse skupaj, brez predelnih sten) pa bi imela kakšne barve. Sedežna bo definitivno svetlo siva (enkrat ). Otroške sobe, hodniki in ostali prostori pa bojo še mal počakal z mojim razmišljanjem!
13.06.2006, 20:08
frrrr
6265
honey - maš prav... bolje barvat kasneje čez belo kot pa obratno midva imava bolj divje barve... nč pastelnih... fajn poživijo prostor... seveda imava kakšno belo vmes, da pride v prostor več svetlobe
corfu - predlagam oranžno, ki naj bi bila najbolj primerna za kuhinjo in jedilnico. seveda odvisno od barve kuhinje. midva imava sivo kuhinjo in oranžne/bele stene. deluje dost živo in umirjeno hkrati.