cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

barve v stanovanju

clock-img

13.06.2006, 10:27

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Mogoče pa dobimo kakšno idejo več...

V stanovanju imamo naslednje barve sten:

1. dnevna soba -losos barva
2.otroška - modra
3.otroška - rumena
4. hodnik - zelen
5. spalnica - kombinacija rdeče/ bele
6. kuhinja - ne vem šeuser posted image

clock-img

13.06.2006, 10:35

clock-img

Anonimen

Oranžna. Roza user posted image . Siva.
Pa modra in zelena imata različne odtenke.

clock-img

13.06.2006, 10:41

clock-img

muha1

pencil-img

666

Tudi mi pravkar pleskamo: spalnica-zelena, kuhinja-bela, jedilnica-ena stena rumeno oranžna, predsoba-kot nebo modro, otroška- kombinacija rumene in oranžne (je še v delu), dnevna soba- še ne vem, všeč mi je nežno vijoličasta. Bomo še videli, zaenkrat bo bela, dokler si ne bomo nabavili novega pohištva in pol skombinirali.

clock-img

13.06.2006, 11:25

clock-img

mala

pencil-img

913

mogoče marelična,nežno roza, odvisno tudi od barve kuhinjeuser posted image

clock-img

13.06.2006, 11:49

clock-img

*alja*

pencil-img

1889

Mi imamo nežno rumeno in mi je všeč! Drugač pa odvisno kake barve kuhinjo imata ali bosta imela!!

Vzemi ono barvno tabelo pa boš mogoče dobla idejo!

Pa lepo pleskajte!user posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

clock-img

13.06.2006, 13:22

clock-img

honey

pencil-img

2567

Živjo, sploh nisem vedla, da obstaja tud ta podforum. Midva z možem tud gradiva hiško, sva v fazi kitanja sten in tudi belila jih bova že letos. Ampak dejte mi povedat - a mate pastelne barve al bol žive? Glede na to, da imava midva že ogledano kuhinjo (SVEA - model CARISSA, živo rdeča visok sijaj, kombinirana s sivo), razmišljam, da bi bile stene v kuhinji bele, v jedilnici in dnevni sobi (vse skupaj, brez predelnih sten) pa bi imela kakšne barve. Sedežna bo definitivno svetlo siva (enkratuser posted image ). Otroške sobe, hodniki in ostali prostori pa bojo še mal počakal z mojim razmišljanjem!user posted image

clock-img

13.06.2006, 20:08

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

honey - maš prav... bolje barvat kasneje čez belo kot pa obratno user posted image
midva imava bolj divje barve... nč pastelnih... fajn poživijo prostor... seveda imava kakšno belo vmes, da pride v prostor več svetlobe

corfu - predlagam oranžno, ki naj bi bila najbolj primerna za kuhinjo in jedilnico. seveda odvisno od barve kuhinje.
midva imava sivo kuhinjo in oranžne/bele stene. deluje dost živo in umirjeno hkrati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem