cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

barva za odtis rokice in nogice

clock-img

03.04.2013, 19:38

clock-img

Mamaja

pencil-img

381

Živjo,

za spomin bi rada naredila odtis rokice in nogice najine novorojenke, pa ne vem, s katerimi barvami lahko to naredim, da ne bi škodovala otroku in da bi se kljub temu lepo videlo. Kakšne so vaše izkušnje? S čim ste pri vas naredili odtise?

clock-img

03.04.2013, 20:35

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

Mi smo ga naredili kar v glino...zdaj ko je pa večji pa naredimo s prstnimi barvami...

clock-img

03.04.2013, 20:38

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

S prstnimi barvami.

clock-img

03.04.2013, 20:44

clock-img

Lukka

pencil-img

721

Poskusiš lahko z vodenkami (čisto navadne - ne tempare). Ko odtisneš, pošpricaš z lahkom za lase (prozornim) in plastificiraš. Mi smo okrog in okrog "tačk" lepili še razne srčke in zvezdice in seveda še črnobelo sliko obrazka :) Je luškano izpadlo in bo lep "otroški" spominček.

clock-img

07.04.2013, 17:11

clock-img

Mamaja

pencil-img

381

Hvala za ideje. Glina ne pride v poštev, ker bi rada odtis na papir, ostali dve opciji bom pa preizkusila.

clock-img

03.07.2013, 08:42

clock-img

orchid

pencil-img

72

Glede na novorojenčka, je res mogoče fajn v glino ali fimo masa...
Ampak jaz barvam z barvam na tekstil in gre iz kože dol, za odtise itak novorojenček ne bo imel dolgo barve gor, zato ne bi smelo škodovati. So pa vrhunske barve saj ne zbledijo čez leta. Kupujem jih v trgovini Art v City parku.

Lp,

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem