cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

bakker nagrade

clock-img

27.07.2008, 20:05

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Zanima me če je katera dobila darilo (5 daril)in če je sploh kaj vredno.

clock-img

27.07.2008, 21:07

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Teta od mojga user posted image  je dobila... jest ti lahko samo za uro povem, ker mi jo je šenkala... ročna ura Quartz - črn pašček, ura je pa srebrna s kamenči, štirikotne oblike... ma nč posebnga... za HVALA je pa user posted image ... no, pa čas tud kaže user posted image .

clock-img

28.07.2008, 11:57

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

No evo sem jest dones preverla kako je to.Meni je isalo na listu da dobim pet daril plus da sodelujem v žrebanju za denar.Dones mi pa pravi gospa v bakkerju da dobim eno izmed petih daril in štiri presenečenja.Matr kok goljufajo sam nategujejo folk.

clock-img

28.07.2008, 16:52

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz sem sicer zadnji katalog stran vrgla, tako da nimam pojma, kaj je namenjeno za darilo, lahko pa ti povem, da sem še vsakič dobila tisto, kar je pisalo, da dobiš. Enkrat nek vodnjak, brezvezen, ki ga bom stran vrgla, ker se prah nabira gor, drugič en fotoaparat, ki ga ima ta mala za igrat zdaj, ker je tudi brezvezen, enkrat se mi zdi da neke čebulice, a so bile anemone al kaj, ko jih pol ni ven prišlo, pol pa jih je ok. Ma bekker ni glih najbolj fajn, pa tudi dragi so. pojdi raje v kakšno dobro vrtnarijo, pa boš več dobila za ta denar. Z njihovimi čebulicami imam sicer dobre izkušnje, z ostalo robo pa ne, niti najmanj ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem