cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

babylove mleko

clock-img

24.12.2007, 14:36

clock-img

melani99

pencil-img

217

Ima katera uporabnica izkušnje z babylove mlekom (blagovna znamka dm-a)?

clock-img

24.12.2007, 16:29

clock-img

20072007b

pencil-img

6

Čau!
Moj mali pije mleko babylove že od 2 meseca. Zdaj smo že na št. 2. Ni imel nobenih težav, ni ga zvijalo. Proizvajalec tega mleka je pa Humana tako, da ti ni treba skrbeti glede kvalitete. Če tvojemu otroku ustreza (ne bruha, ga ne zvija), ga lahko še naprej uporabljaš.
Lp 

clock-img

24.12.2007, 17:19

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mi ga sedaj uporabljamo kakđen mesec in je čist OK, skratka naša pupa nima nobenih težav. Pa še veliko cenejši je kot aptamil in vsi ostali user posted image .

clock-img

24.12.2007, 17:58

clock-img

Anonimen

Tudi jaz sem ga začela uporabljati od rojstva dalje, pa ga je čisto ok prenašal. Pa je patronažna rekla, da naj tako majhnemu rajši dajem Aptamil ali Novalac (vsaj ona bi), ker sta baje bolj pregledana (valjda, bolj reklamo delajo, pol pa nas prepričajo). Šli smo na Aptamil, ampak ko bo star ca 4-6 mesecev, gremo pa sigurno na babylove. Cenovno je pa res ugodno. Maja, koliko star je pa tvoj otroček? Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem