za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
da poročam kaj se je zgodilo. Bila sem prva v trgovini še vsa :zaspan:in povem da mi ne dela .Trgovka zelo prijazna in rečće ga bomo vklopli da bomo videli in glej ga zlomka DELA nisem mogla vrjet:ups:kok če doma pa ni delal vse sobe smo ga vštekali in probvali pa ni in ni hotel delat.Vzamem škatlo in grem domov ga priklopim in dela:).Sem ful vesela da spet dela ampak malo zaskrbljena kaj je narobe v mojem stanovanju da mi zaštekajo:zmeden:imamo mogoče male duhece ki mii nagajajo??:zmeden:8):)-
Tile novi znaki so pa superski ane:muca:.Skratka vsem hvala za pomoč.:pujs:
lp vesna
08.10.2004, 10:05
malika
3199
:)-:)-:)- Kaj pa če si ga doma pozabila vklopit:)-:)-:)- Ali pa škrati nagajajo.
:kuza:
08.10.2004, 10:08
vesna fž
202
res da sem blond :)-:)-mogoč pa nisem kaj prav nardila -nič mi ni jasno res ne8)8)
08.10.2004, 15:43
Janeja
2272
Vesna fž,
Sicer ne vem kero baby siter maš, ampak naš ima dva kanala A in B. Pa se naš sonček večkrat igra in zabava s prestavljanjem gumbov pol pa seveda ne dela. :)- Morta bit oba dela na A al pa oba na B.
Sej vem da je to tudi tebi jasno pa vseen - nam je to kar nekaj časa povzročal preglavice:ups:, ker smo na najbolj logične in enostavne rešitve najkasneje pomislili. Je moj dragi prej vse razdru pa pogledu - to so pa štromarji (al pa otroci) :)-:)-:)-