cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

baby siter

clock-img

08.10.2004, 09:52

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

da poročam kaj se je zgodilo.
Bila sem prva v trgovini še vsa :zaspan:in povem da mi ne dela .Trgovka zelo prijazna in rečće ga bomo vklopli da bomo videli in glej ga zlomka DELA nisem mogla vrjet:ups:kok če doma pa ni delal vse sobe smo ga vštekali in probvali pa ni in ni hotel delat.Vzamem škatlo in grem domov ga priklopim in dela:).Sem ful vesela da spet dela ampak malo zaskrbljena kaj je narobe v mojem stanovanju da mi zaštekajo:zmeden:imamo mogoče male duhece ki mii nagajajo??:zmeden:8):)-

Tile novi znaki so pa superski ane:muca:.Skratka vsem hvala za pomoč.:pujs:

lp vesna

clock-img

08.10.2004, 10:05

clock-img

malika

pencil-img

3199

:)-:)-:)- Kaj pa če si ga doma pozabila vklopit:)-:)-:)-
Ali pa škrati nagajajo.

:kuza:

clock-img

08.10.2004, 10:08

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

res da sem blond :)-:)-mogoč pa nisem kaj prav nardila -nič mi ni jasno res ne8)8)

clock-img

08.10.2004, 15:43

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Vesna fž,

Sicer ne vem kero baby siter maš, ampak naš ima dva kanala A in B. Pa se naš sonček večkrat igra in zabava s prestavljanjem gumbov pol pa seveda ne dela. :)- Morta bit oba dela na A al pa oba na B.

Sej vem da je to tudi tebi jasno pa vseen - nam je to kar nekaj časa povzročal preglavice:ups:, ker smo na najbolj logične in enostavne rešitve najkasneje pomislili. Je moj dragi prej vse razdru pa pogledu - to so pa štromarji (al pa otroci) :)-:)-:)-

Pozdravček.

clock-img

09.10.2004, 10:30

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Ja tako je 2 kanala sta. :)-Važno da dela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem