cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

babce in ginkologi v Trbovljah

clock-img

14.06.2007, 18:06

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tiste, ki ste že rodile kako ste bile zadovoljne z babcami in ginekologi v Trbovljah in katere ste imele ?

HVALA!

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

14.06.2007, 19:50

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Men so bile babice super, predvsem Martina, priimka pa ne vem. Z ginekologi pa imaš tako ali tako zelo malo opravka. Pride te malo pogledat pa zašit. Potem jih vidiš le še na viziti. No, Čuk mi ni bil simpatičen, je pa Mlinarič zelo o.k. On je tudi moj osebni G.
Zelo pohvalijo tudi sestri Evo in Marjano.

< Sporočilo je popravil lukec -- 14.6.2007 19:51:01 >

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

14.06.2007, 23:02

clock-img

Anonimen

Pa sej smo ti že Zasavčanke vse razložile. user posted image

clock-img

15.06.2007, 10:15

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Za vas vem da ste mi vse povedale.user posted image

clock-img

19.06.2007, 22:56

clock-img

Ilije

pencil-img

945

Jaz sem imela oktobra 2004 pri porodu babico Brigito. Bila je super, prav tako pa dežurni zdravnik dr. Pogačnik, čeprav razen sprejema, predrtja mehurja in šivanja z njim nisem imela opravka. Tudi vseh pet dni na oddelku nimam nobenih pripomb. Vse je bilo super in vsi zelo prijazni. Grem novemra spet v Trbovlje rodit, pa čeprav mi je Celje bližje.

clock-img

23.06.2007, 17:18

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Aha jaz sem imela pri porodu babco Martino in Marjano in sta obe zelo vredu. Se jima iskreno zahvaljujem za ves trud.user posted image user posted image user posted image

Bila pa je vlikokrat v službi babca Brigita in je tud uredu, zelo prijazna, vedno svetuje, če kaj rabiš ji ni problem narediti in je vedno dobre volje. Tako da tudi njej zahvala in seveda sestri VEsni ki je zjutraj skrbela za naše malčke.user posted image

clock-img

19.07.2007, 18:08

clock-img

BARBY_2007

pencil-img

72

MEN PA NI BOLŠE OD JASMINE!!!
TUT SAMA SM RODILA V TRBOVLJAH IN JE BLA ZRAVEN PORODA BABICA JASMINA IN SEM BLA PROU SREČNA KER JO VSI FUL HVALJO!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

clock-img

12.08.2007, 16:39

clock-img

lalitao

pencil-img

2

moje mnenje pa je tako ,da bi mogli Ginekološki odelek v Trbovljah zapreti,zdravniki se sploh ne zanimajo za svoje paciente in če ne bi šla v zadnjem trenutku v Ljubljano ,bi se mi zgodilo enako kot moji kolegici ,ki ima zaradi malomarnosti zdravnika prizadeto punčko ... ne bi se preveč razpisala ,ker sem vesela ,da je vse ok in se ne želim obračati nazaj  .... Tam se izidejo le porodi brez komplikacij zato punce temeljito premislite ,predem boste prestopile prag bolnišnice v Trbovljah...

clock-img

19.10.2007, 21:53

clock-img

daurmago

pencil-img

4

Babice so dobre in se posvetijo tebi kolikor se le da. Kot vsak človek pa imajo tudi kakšen slab dan in niso tako prijazne in ustrežljive.Kar se strokovnosti tiče, pa mislim da so dobro podkovane. Doktorji pa so razred zase, saj vemo da so pač doktorji. Je pa res, da naredijo vse v dobrobit pacientov.Meni osebno je najbolj bil všeč dr. Čuk, ki je dober porodničar in ne dela panike,ko gre kaj narobe.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem