cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avtosedež Bebe Confort 0-18

clock-img

15.09.2005, 14:35

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

Živjo,
zanima me tale sedež - če ima kdo kaj več podatkov o njem, izkušenj, morda rezultate testov... ?
Iščem pa sedežskupine 0-18, ker je naša Živa tak drobižek, da še zlepa ne bo imela 9 kg, bo pa že kmalu 1 leto stara in bi počasi zamenjali lupinico.
Hvala, pozdravčki,
Pikca

clock-img

16.09.2005, 12:58

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Evo stran testov...

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif

LP Tina

clock-img

17.09.2005, 00:31

clock-img

Timah

pencil-img

18

Živjo!

Mi imamo ta sedež in smo zelo zadovoljni z njim. Naša Tinkara ga uporablja zdaj že približno 10 mesecev. Je pa res, da na testiranju, ki ga je opravila Avtomoto revija (ne to ta zadnje, ampak še kar nazaj) ni dobil vseh najboljših ocen. Dobil je oceno zadovoljivo v kategorijhi varnost, upravljanje in uporabnost, ter oceno dobro v kategoriji udobje. Udoben je res zelo, ker se ga da spustiti precej v ležeč položaj (naša velikokrat spi v njem). Nam je všeč, čeprav bi se danes odločila za sedež, ki je dobil najboljše ocene (takrat ko smo mi kupovali - tega je že več kot 1,5 leto nazaj, nismo niti pomislili da bi pregledali revijo). Je pa tudi res, da takrat na našem koncu še ni bilo Baby centra in smo ga kupili v Italiji in je bil v tisti trgovini smatran kot najboljši. Kako se obnese pri trku, pa ti na našo srečo ne znam povedat.
Upam da ti bo kaj koristilo.

clock-img

17.09.2005, 10:43

clock-img

asso

pencil-img

3700

Mi smo kljub temu, da je tudi naša drobižek in ima le enih 7 kg izbrali avtosedež 9-18. Se mi ne zdi pa prav nič večji od tega 0-18.
Mi smo izbrali Chicco Key1

Lp asso

clock-img

18.09.2005, 23:54

clock-img

Timah

pencil-img

18

Sej ta sedež res ni manjši od sedežev 9-18 kg. V kategorijo 0-18 kg spada zato, ker se ga da pripet v avto tako, da je obrnjen obratno od smeri vožnje (to naj bi bilo na začetku, ampak se mi ne zdi primeren za tiste mickene sončke) in potem v smeri vožnje - takrat postane tak kot vsi drugi sedeži kategorije 9-18 kg.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem