cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avtosedež (kg in leta)?

clock-img

31.07.2010, 17:37

clock-img

smejčica

pencil-img

1542

Oj,
rabila bi vašo pomoč, ker res ne vem....

Moja punčka je stara dve leti in 7 mesecev. Ima 16 kg, je kar velika.(ne vem točno koliko).

Kupujemo nov avtosedež za njo. Zdaj gledam teste avtosedežev in mi ni jasno, katero skupino naj gledam.

Sedeži skupine 2 in 3 so za od 15 -36 kg, oziroma od 4-12 let. Ji že lahko kupim tak avtosedež ali ne? Malo me begajo tile kg in leta..?

Lp,
smejčica.

clock-img

31.07.2010, 18:06

clock-img

Anonimen

je pa res velka puncauser posted image . Naša je stara 3 leta pa 7 mescov,pa ma 16kg,pa je tud kr velka. Jest mislm, da je ta skupina uredu, da morš bl na težo gledat.

clock-img

31.07.2010, 18:16

clock-img

Hanuši

pencil-img

1350

Jaz bi šla na tvojem mestu recimo v BC, posadila hčerko v sedež in videla. Ker najbolj pomebno je, da ji glavica lepo v bočni opori pride, teža niti ne igra take vloge. Ker, če glavica še ne pride v opore ima lahko 5x dovolj kg, pa bo sedež nevaren.

Moja je šla v tega z dvemi leti in 5 meseci. Je bila tudi zelo velika
http://www.britax-roemer.de/auto-kindersitze/kid-plus

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 31.7.2010 18:19:04 >

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem