cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

avtosedež

clock-img

04.09.2005, 18:16

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Za vse tiste, ki ju imate. prednosti in pomankljivosti sedeža kiddy life plus in romer duo plus?

Hvala

clock-img

04.09.2005, 19:46

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Kiddy life plus:

je za dolgo; naš je kar rad v njem, lepo zaspi; ni šans, da se sam odpne ali da si sname naramnice (ker jih ni, zapira se z varnostnim pasom)      

dokler ne zakapiraš sistema, se precej namatraš, da malega pripneš; nekatere otročke moti tista prečka spredaj (našega ne)

Od začetka sem resno hotela kupiti nov sedež, ker mi je šlo zapiranje tako na jetra, potem sem se pa navadila in je kul.

clock-img

04.09.2005, 20:28

clock-img

Anonimen

V kiddyja sem ga položila samo v trgovini, o romerju pa moje mnenje lahko prebereš nekaj postov nižje.
Kiddy je za mojega otroka nekoliko pretesno narejen, čeprav se lahko širi, ampak sistem vedno ostane tak, da je otrok v vsem skupaj precej utesnjen, pa tisto bariero spredaj je debelo gledal. Ne predstavljam si, kako bi se v njem poleti potil.
Tudi sistem ležečega položaja mojemu otroku ni ustrezal.
Če pa otroka tako sedenje ne moti, pa je sedež najmanj tako varen kot Romer king ts.

Romer duo plus ima sistem isofix in je že zaradi tega neprimerljiv s kiddyjem.
Tako po kvaliteti vpenjanja in varnosti kot po ceni. Primerjala bi lahko kvečjemu kiddy in romer king.

clock-img

04.09.2005, 21:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.09.2005, 22:40

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Kupi Roemerja- definitivno...je zmagovaec na testih in otrok se v njem počuti super udobno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem