writing-img

avtosedež

clock-img

21.05.2010, 17:42

clock-img

Anonimen

Rabim pomoč. Sploh se ne morem odločit kateri avtosedež naj kupimo za našo tamalo. Stara je dve leti, ima 13 kg. Zdej mamo Priorija 9-18 kg, čez 3 mesece bo mlajši prerastel lupinico. Zdej pa študiram ali naj kupim še enega od 9-18 kg al raje od 9-36?
Do katerega leta so se vaši vozil v temu od 19-18?
Kakšen se vam zdi avtosedež Nania?

clock-img

21.05.2010, 18:16

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Nania ni varen avtosedež.Če že misliš šprata ,šparaj drugje in ne na varnosti
Kupi kiddya.
Mi smo zelo zadovoljni z njim.

clock-img

21.05.2010, 18:47

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Moj tamali je star 2leti, ima 15,5kg pa bom čez kakšen mesec kar maxi cosi rodi kupla, je od 15kg naprej. Je pa tudi ful velik in sem ga ravn včeraj v baby centru dala v rodijs n mu je že čisto ql. Majo zdaj čisto nove, ki so ful boljši od prejšnjih. Cena je pa 179 evr. Lahko ga pa imaš pol do konca.

clock-img

21.05.2010, 18:58

clock-img

Anonimen

Ma ne, sej jest nikjer ne šparam,mam full dnarja user posted image .
Za tega sm zato vprašala, ker baje da ma dobre testeuser posted image .
Gaya24 jest pa tega od 15 naprej ne upam kupit, ker ma že une avtomobilske pasove, to se mi pa še nekak ne zdi, da bi blo vredu za našo tamalo.

clock-img

21.05.2010, 19:52

clock-img

gaya24

pencil-img

944

Ja js bom verjetno tudi raje Kiddya vzela, sem zdaj mal gledla...Sam nikjer na slikah pa ne vidim varnostnih pasov na njemu? A so?

clock-img

21.05.2010, 20:01

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

Razlika ti piše  v linkih ki si jih dalauser posted image

clock-img

21.05.2010, 20:46

clock-img

gaya24

pencil-img

944

ma ja to vidim, ampak me zanima na tak način, če je zato kateri boljši, ker vsak ma nekaj kar drug nima, da vem katerega vzet, ker en je zdaj v akciji pa je drugače dražžji...sem mislila, če ga katera ima in bi povedala katerega od teh naj vzamem...

clock-img

21.05.2010, 20:58

clock-img

Anonimen

Bo ledenaa povedala katerega mauser posted image
Drugač sm pa slišala, da je ta neudoben, Ledenaa kaj ti praviš?
No pa upam, da še kakšna napiše kateri je dobr

clock-img

22.05.2010, 07:39

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Vsaka bo hvalila svojo znamko sedeža. Ravnaj se po svojem občutku in nesi otroka sabo in fizično sprobaj sedež. Mi imamo Recaro in ne bi kupila drugega. Tale Kiddy mi je pa kar nekaj - zaradi te mizice. Prvič sploh vidim in mi ne deluje niti ne varno niti ne udobno. Aja, mož ima pa s svojem avtu Nanio in tudi s tem sedežem ni prav nič narobe, je pa dejstvo, da je za sem pa tja. Je pa za otroka udoben in seveda da izpolnjuje zakonske zahteve glede varnosti. Zadnje dejstvo pa je, da so vsi testi skorupirani ina da se točno ve, katere firme stojijo zadaj. Pa ne samo za sedeže, tudi za gume, avtomobile itn.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

22.05.2010, 21:23

clock-img

valči

pencil-img

2344

Jaz sem pred kakim mesecem kupila avtosedež Cybex od 3-12 let.Meni osebno vredu sedež,brez pripomb,priporočam.V Baby centru.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

24.05.2010, 15:55

clock-img

pingi

pencil-img

483

Naš starejši (2l 8m, 15kg) je trenutno še v Kiddyju, ampak v modelu Infinity Pro, ki je za 9-18kg. Mu je še čisto prav in mu bi bil še nekaj časa prav, ampak ga bo moral počasi odstopiti sestriciuser posted image
Mi imamo s tole mizico zelo fajn izkušnje, nikoli ni javkal, da ga moti ipd.., pa tudi po testih je zelo dobro ocenjen.

Tisti modeli Kiddyja, ki so od 9-36 kg, pa naj bi se do pribl. 15 kg uporabljali z mizico, kasneje pa daš mizico stran in pripenjaš z avtomobilskim pasom, kot v drugih avtosedežih, ki so od 15-36kg.
Ni pa nekih bistvenih razlik med modeloma, ki si jih prilepila, tako, da kupiš tistega, ki je v akcijiuser posted image

Vsekakor bi jaz na tvojem mestu kupila raje tega 9-36 kg, kot pa še enga 9-18kg.

Smo pa tudi mi za naprej kupili Cybex Solution (15-36kg).

clock-img

15.06.2010, 12:55

clock-img

kpklapa

pencil-img

243

čeprav ti testi za sedeže 9-36kg nimajo najboljših rezultatov - ampak 9-18 je prerasel, 15-36 pa se tudi meni ni zdelo še dovolj varno.
mi smo kulili pri 2,5 letih britax evolva 123 in sem zadovoljna. bomo še za drugi avto verjetno tudi tega kupili.

clock-img

16.06.2010, 13:17

clock-img

maya13

pencil-img

2

Tudi mi imamo recaro sedež in je super, ima narejenih mnogo testov, barve so zelo privlačne, material je super in ga nebi zamenjali. Z otrokom se veliko vozimo in je pomembno, da je v avtu varen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem